Novabil Courtrai

Données

Adresse

Brugsesteenweg 261
8500 Kortrijk

Site internet
E-mail
kortrijk@novabil.be
Tél
Tél 056 35 51 51

Introduction

Välkommen till Novabil

De groep Novabil maakt sinds 1967 deel uit van het succesverhaal van Volvo in België. De basis van de groep werd gelegd in Kortrijk door de familie Byttebier.

Met meer dan 50 jaar Volvo ervaring, 4 vestigingen en een team van 50 enthousiaste medewerkers is NOVABIL zoveel meer dan een automotive groep. Met 100% Volvo trots staan we elke dag voor u klaar, zowel bij de keuze van uw nieuwe wagen als bij het onderhoud van uw huidige wagen.

De dagelijkse leiding van de vestiging Kortrijk is in handen van Mike Byttebier, tevens ook de zaakvoerder van de volledige Novabil groep (met Volvo concessies in Kortrijk, Waregem, Moeskroen en Doornik).

De grootte van onze groep maakt het onder andere mogelijk om nog meer te kunnen investeren in zaken die voor u belangrijk zijn: een competent aftersales team, een door Volvo Car Belux gecertifieerde Volvo Personal Service werkplaats,  een verkoopteam dat volledig op de hoogte is van de laatste updates rond product en fiscaliteit, een representatief vervangwagenpark, een uitgebreide breng-en haalservice, een verzorgde business corner, een fika moment wanneer u op uw wagen wacht, …

Wist u dat we voor u een scan van uw huidige wagenpark willen maken? Wist u dat we u graag verder helpen bij de fiscale optimalisatie van uw firmawagens? Wist u dat we bij Volvo heel wat interessante fleetconventies hebben?

Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen. VÄLKOMMEN

Contact

Mike Byttebier

Gedelegeerd Bestuurder en Filiaalmanager Kortrijk kortrijk@novabil.be

Bram D'hooghe

Fleetverkoper 056 35 51 51 bram@novabil.be

Sofie Remmerie

Fleetverkoper 056 35 51 51 sofie@novabil.be

Location