Données

Adresse

Boterstraat 6
2811 Hombeek

BTW-nummer
TVA BE 0471 444 348
Site internet
http://www.houman.be
E-mail
sales@houman.be
Tél
Tél 015 41 39 39
Social Media

Introduction

Een gevarieerd aanbod bij de Groep Houman

Al sinds de eeuwwisseling is Houman uw mobiliteitspartner in de regio Groot-Mechelen. In een periode van 20 jaar bouwden wij onze concessie uit van een carrosseriebedrijf in Zemst over een tweedehands- en multi-merkgarage met carrosserie in Hombeek tot de verdeler van de merken Suzuki, SsangYong, Isuzu en Mitsubishi, Vespa en Piaggio in Hombeek en Rijmenam (na overname van garage Luytens vorig jaar). Deze merken hebben elk hun eigen focuspunten, waardoor wij u een gevarieerd gamma kunnen aanbieden.

De erkende multi-merkencarrosserie onder het Go Smart Label blijft behouden. Daarenboven kan u rekenen op een uitgebreid test- en vervangwagenpark en een gespecialiseerd atelier voor onderhoud en herstellingen. Binnen de fleetsector focussen wij ons dan weer vooral op KMO’s en zelfstandigen. Zij kunnen rekenen op de deskundige bijstand van een salesteam dat al 15 jaar ervaring heeft in de fleetsector. Zij staan u bij in een vlekkeloze begeleiding en geven overzichtelijke informatie in de zoektocht naar de juiste uitvoering en toebehoren. Suzuki, SsangYong, Isuzu en Mitsubishi bieden 5 jaar garantie op alle modellen.

Mee met de trend

Voor het merk Suzuki bieden we interessante fleetkortingen aan, deze kunnen eventueel nog stijgen in functie van de bestaande vloot en/of het aantal bestelde wagens. Daarnaast voorzien wij een aanbod van operationele leasing, operationele renting en financiële renting.

Bij het Japanse merk ligt de focus op benzinewagens, ook naar de fleetmarkt toe aangezien Suzuki geen dieselwagens meer aanbiedt. Daarmee gaat het Japanse merk helemaal mee in de trend van de ontdieseling. Suzuki is daar trouwens een gedegen partner in, daar het merk steeds heeft uitgeblonken op het gebied van efficiënte en zuinige benzinewagens met een lage CO2-uitstoot. Wij stippen vooral de Swift aan in het B-segment, de Vitara in het populaire SUV B-segment (lancering van de facelift in september 2018), en de S-Cross in het Crossover segment.

 

Multi Merk Carrosserie Hombeek  – Scootershop Vespa – Piaggio Rijmenam

Contact

Steve Lenaerts

Sales 015 41 39 39 steve@houman.be

Steven Houman

Zaakvoerder 015 41 39 39 steven@houman.be

Location