Waregem Cars

Données

Adresse

Waterstraat 51
8790 Waregem

Site internet
E-mail
sales@waregemcars.be
Tél
Tél 056 60 17 03

Introduction

Välkommen till Waregem Cars

Waregem Cars maakt reeds sedert vele jaren deel uit van het succesverhaal van Volvo in België en is een onderdeel van de Novabil groep.

Met een volledige nieuwe showroom die voldoet aan de strengste Volvo normen en een team van meer dan 10 enthousiaste medewerkers is Waregem Cars zoveel meer dan een Volvo concessie. Met 100% Volvo trots staan we elke dag voor u klaar, zowel bij de keuze van uw nieuwe wagen als bij het onderhoud van uw huidige wagen.

De dagelijkse leiding is in handen van Geert Steen, filiaalmanager van Waregem Cars.

De grootte van de volledige groep maakt het onder andere mogelijk om nog meer te kunnen investeren in zaken die voor u belangrijk zijn: een competent aftersales team, een door Volvo Car Belux gecertifieerde Volvo Personal Service werkplaats,  een verkoopteam dat volledig op de hoogte is van de laatste updates rond product en fiscaliteit, een representatief vervangwagenpark, een uitgebreide breng-en haalservice, een verzorgde business corner, een fika moment wanneer u op uw wagen wacht, …

Wist u dat we voor u een scan van uw huidige wagenpark willen maken? Wist u dat we u graag verder helpen bij de fiscale optimalisatie van uw firmawagens? Wist u dat we bij Volvo heel wat interessante fleetconventies hebben?

Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen. VÄLKOMMEN

 

Contact

Geert Steen

Filiaalmanager Waregem Cars geert@waregemcars.be

Guillaume De Waele

Fleetverkoper 056 60 17 03 guillaume@waregemcars.be

Robin Quaghebeur

Fleetverkoper 056 60 17 03 robin@waregemcars.be

Location