Ford Vanspringel Brussels South (Anderlecht) | ”Traditie is de beste garantie op een uitstekende service”

Het was in het hartje van de hoofdstad, op een steenworp afstand van de Louizalaan, dat de onvoorwaardelijke liefde van de familie Vanspringel  voor de auto in 1959 ontluikte. Zo’n 60 jaar later schrijft de Ford-dealer in Anderlecht het volgende hoofdstuk van deze romance. Wij vertellen u alles over de ambities van Vanspringel Brussels South!

Tot voor kort had Vanspringel Automobielen twee vestigingen: Brussel (Sint-Gillis) sinds 1959 en Waver sinds 2005, een vestiging die ondertussen FordStore* is geworden. In januari 2020 werden ook de oude gebouwen van Anderlecht Motors deel van de familie Vanspringel. Een vestiging die, zoals u zult zien, het merk ten zuiden van Brussel nieuw leven zal inblazen.

“Brussel, en Anderlecht in het bijzonder, met zijn vele bedrijven- en industrieparken, staat centraal in onze ontwikkelingsstrategie”, zegt Geoffrey Vanspringel, de enthousiaste manager van Vanspringel Brussels South (Anderlecht).

Terwijl elke klant binnen het zeer brede aanbod van Ford iets naar zijn of haar smaak vindt, van destedelijke Fiesta over de robuuste Transit bestelwagen tot de plug-in hybride Kuga SUV, staat vooral het gamma lichte bedrijfsvoertuigen in de schijnwerpers. Vanspringel Brussels South heeft dan ook de status van Transit Center en Fleet Center.Het gehele LCV gamma is te zien in de showroom en is beschikbaar voor testen. Vanspringel Automobiles South wordt binnenkort een referentiecentrum voor Ford bedrijfsvoertuigen in en rond Brussel. “We bereiden voor 2021 een nieuwe werkplaats voor lichte bedrijfsvoertuigen voor, met 12 aparte zones en personeelsploegen, waardoor we van 6 uur ’s morgens tot 22 uur voertuigen in ontvangst kunnen nemen”, voegt Geoffrey Vanspringel toe.

Van de ambachtsman tot de grote vloten, iedereen zal op dezelfde manier worden benaderd en zal profiteren van dezelfde kwaliteit van de dienstverlening. Daar hamert onze gesprekspartner op: “Overal heeft service de neiging om te vervagen”. Veel van de huidige beperkingen dragen bij aan de vermindering van de kwaliteit en de efficiëntie. “Bij Vanspringel hebben we van dienstverlening een traditie gemaakt. Het is de belangrijkste troef van het lokale familiebedrijf dat we altijd al geweest zijn. En het is deze kaart die we met elke klant willen spelen, vooral met professionals.”

Hier bij Vanspringel Brussels South straalt alles het verlangen en de motivatie uit om een sterk project te realiseren. Als je een keer de topservice ervaart, kom je zeker terug.

* Een FordStore heeft een “premium” infrastructuur die een unieke ervaring garandeert voor alle categorieën van klanten. Als zodanig heeft zij het exclusieve recht om bepaalde speciale modellen uit het Ford gamma te verkopen (Mondeo, S-Max & Edge Vignale, Mustang, enz.).  Een FordStore is ook een Fleet Center en een Transit Center, waar elke professionele klant profiteert van een ontvangst die perfect aangepast is aan zijn specifieke behoeften.

Vanspringel Automobiles Brussels South * Bergensesteenweg 1141 * 1070 Anderlecht * Tel : 02 523 21 34

Contacts

Site Manager: Geoffrey Vanspringel – geoffrey@vanspringel.com

Fleet Manager: Steven De Cremer – steven.decremer@vanspringel.com

Fleet Advisor: Steve Grenson – stevegrenson@vanspringel.com

#Advertorial

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending