Groen licht voor de overname van MIG Motors door Ghistelinck en United NRJ

De Belgische Mededingingsautoriteit keurt de verwerving van de gezamenlijke zeggenschap over Fleetinvest (MIG Motors) door Zilverpijl (groep Ghistelinck) en United NRJ goed.

Zilverpijl NV is een Belgische holdingmaatschappij die de verschillende werkmaatschappijen van de groep Ghistelinck omvat. Deze groep is actief in de verkoop van nieuwe en tweedehands personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens, het onderhoud en herstel van deze voertuigen, de verkoop van reserveonderdelen en carrosseriewerkzaamheden. De groep Ghistelinck verdeelt het merk Mercedes-Benz in België en heeft 8 vestigingen in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Henegouwen.

United NRJ BV is een Belgische familiale holding die investeert in kleine en middelgrote vennootschappen. United NRJ heeft belangen in Fleetinvest en in activiteiten zoals vastgoed en groothandel in farmaceutische en parafarmaceutische producten.

Fleetinvest NV is onder de naam MIG Motors actief in de verkoop van nieuwe en tweedehands personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen, het onderhoud en herstel van deze voertuigen, de verkoop van reserveonderdelen en carrosseriewerkzaamheden. MIG Motors verdeelt de merken Volkswagen, Volkswagen CVI, Audi, CUPRA, SEAT en Škoda in België. MIG Motors heeft 9 vestigingen in de provincie Oost-Vlaanderen.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine