Hedin Automotive neemt Toyota Van Dijck over

Pic: Hedin Automotive

Na de opening van een gloednieuwe concessie op 2 januari in Lier neemt Hedin Automotive de Toyota-concessie Van Dijck in Brecht over. Dankzij de overname versterkt de organisatie haar geografische spreiding in de provincie Antwerpen waar het al vestigingen in Lier, Geel en Turnhout telt. De overname werd op woensdag 8 februari afgerond.

De concessie in Brecht is gelegen op de Ringlaan 2 en telt tien werknemers. De vestiging vormt een ideale verbinding met de overige drie Kempense Toyota-concessies van Hedin Automotive.

Exact één jaar geleden begon de expansie van de dealergroep met de overname van vier Toyota-vestigingen in Sint-Pieters-Leeuw, Turnhout, Dilbeek en Geel, gevolgd door de recente opening van een gloednieuwe, moderne concessie in Lier. Deze laatste overname past duidelijk in de groeivisie van Hedin Automotive voor het Japanse merk. 

Op dit moment telt Hedin Automotive officieel zes Toyota-vestigingen. Henrik Lessèl, CEO van de groep: “We zijn erg trots dat we op korte tijd een referentiespeler in de sector zijn geworden wat betreft het merk Toyota. Het is voor ons topprioriteit om overal en altijd bereikbaar te zijn voor onze klanten. En dankzij onze diverse locaties is dat nu mogelijk.”

Hedin Automotive beschikt in totaal over 20 Mercedes-Benz-concessies, zes Toyota-vestigingen, één Lexus-showroom en is de officiële invoerder en verdeler van de gloednieuwe INEOS Grenadier.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine