Leer alles over elektrisch rijden bij Kia New 4AS

Geleidelijk aan stappen alle wagenparken over op een elektrische vloot. Een evolutie waar heel wat vragen mee gepaard gaan en die wil Kia New 4AS graag beantwoorden.

Op 29 september kan je tussen 9 en 13u immers terecht in Inn R Green in Anderlecht voor de Mobility Day van de concessie. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld de onthulling van het nieuwste model van Kia, de Niro facelift, die zowel in 100% elektrische als in hybride en plug-in hybride vorm bestaat.

Er hangt met andere woorden elektriciteit in de lucht. Letterlijk, trouwens. Je kan er testrijden met met de Niro EV, maar ook met de hybride en plug-in hybride variant van het model. Ook fleettoppers als de Kia EV6 en de Kia Ceed SW PHEV. Op één dag krijg je met andere woorden alle vormen van geëlektrificeerd rijden onder je rechtervoet.

Tussendoor legt Olivier De Moor (consultant Arval) jou alles uit over de verschillende formules en diensten van Kia Lease, een interessante partner voor jouw wagenpark. Uiteraard is ook het team van New 4AS aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

#Fleet Dealers

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending