Mobilease sluit zich aan bij het Olympus mobiliteitsplatform

Leasingmaatschappij Mobilease versterkt haar mobiliteitsaanbod “Mobi360” door de samenwerking met het mobiliteitsplatform van Olympus Mobility aan te gaan.

Vandaag kondigen Olympus Mobility en leasingmaatschappij Mobilease hun samenwerking aan. Deze nieuwe samenwerking met Mobilease versterkt het marktleiderschap van Olympus Mobility in de markt van mobiliteitsoplossingen voor bedrijven.

Managing Director Kristof De Backer: “Mobilease wil bedrijven helpen om tijd en kosten te besparen door een beter mobiliteitsbeheer. Dat doen we met up-to-date leasingformules, onafhankelijk advies, flexibele voorwaarden en een persoonlijk contact met onze klanten.”

“Met ons nieuw product Mobi360, waarvoor we steunen op het Olympus Mobility mobiliteitsplatform, bieden we flexibele mobiliteit in 360 graden”, vervolgt hij. “De mobiliteit van morgen is duurzaam en persoonlijk. Een zuinige leasingwagen, aangevuld met een mobiliteitsbudget of cafetariabudget, is dan de ideale oplossing. Eerst met de wagen naar een park-and-ride en dan verder reizen met een deelfiets, deelstep of het openbaar vervoer? Mobi360 biedt u die ongeremde flexibiliteit.”

Managing director van Olympus Mobility Koen Van De Putte: “We zijn natuurlijk zeer blij om het snel groeiende Mobilease, dat deel uitmaakt van de Hitachi Capital Mobility groep, te kunnen verwelkomen. We bereiken alsmaar beter de leasingmarkt met onze oplossingen. Meteen registeren we ook de eerste Olympus klant van Mobilease in ons platform, het IT bedrijf Codit.”

#Mobiliteit

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending