Nieuwe Nissan concessie van Bouvy Motor in Gerpinnes

Om de klanten in het zuiden van Charerloi, van Philippeville en Chimay tot aan de Franse grens, beter te kunnen bedienen, was de groep Bouvy op zoek naar een ideale locatie. Haar regionale aanwezigheid werd dan ook onlangs versterkt door de oprichting van een derde concessie in Gerpinnes. Het opende recent zijn deuren aan de Chaussée de Philippeville 207. 

Met de steun van Nissan Belux en onze wens om klanten tevreden te stellen, hebben we een strategische locatie gevonden in het hart van de commerciële zone Bultia, de place to be in het zuiden van Charleroi. Dit geeft ons een voordeel om onze penetratie te verhogen en wij mikken op 200 tot 250 verkopen op deze derde site. Het voormalige dealerschap van een ander merk is volledig gerenoveerd en we zijn van plan een werkplaats voor bedrijfsvoertuigen toe te voegen, die in 2022 klaar moet zijn. Dankzij hun onklopbare verhouding kwaliteit/prijs/garantie vertegenwoordigen de bedrijfsvoertuigen een belangrijk deel van onze verkoop“, aldus zaakvoerder Erich Heuschen.

Onder leiding van Eric Heuschen wordt de Bouvy Motor groep, nu met drie verkooppunten in België, een nog belangrijkere partner voor Nissan. De nieuwe Nissan-site is een van de eerste in België die wordt uitgerust met het nieuwe Nissan Retail Concept in combinatie met de gloednieuwe visuele identiteit en het logo van Nissan.

#Auto #Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview