Nieuwe Renault Scénic E-Tech electric onthult zijn definitieve silhouet

De Scénic Vision concept car, die werd onthuld op de ChangeNOW-top in Parijs, was een voorproefje van Renaults tweede stap in het C-segment van elektrische voertuigen, en vervolledigt het al redelijk sterke gamma met Megane E-Tech electric, ZOE en Twingo.

Scénic Vision heeft de weg gewezen naar duurzamere, veiligere en meer inclusieve mobiliteit. De wagen was visionair en vernieuwend en bevatte de meest geavanceerde nieuwe decarbonisatietechnologie.

Nieuwe Renault Scénic E-Tech electric volgt Scénic Vision op en wordt het eerste serievoertuig dat de nieuwe strategie van het merk op het gebied van duurzame ontwikkeling belichaamt via de drie pijlers: milieu, veiligheid en inclusie.

Nieuwe Renault Scénic E-Tech electric onthult zijn definitieve silhouet onder een speciaal ontworpen camouflage. Een vloot van pre-serievoertuigen zal vanaf deze zomer op de Europese wegen rijden, geleid door Renault ingenieurs.

De pre-serievoertuigen worden geproduceerd in ElectriCity in Douai en hebben een camouflagedessin ontworpen door Renault Design. Een subtiel lijnenspel en motieven uit ons logo, met een knipoog naar het ontwerp dat we eerder maakten voor de Megane E-Tech electric.

Nieuwe Renault Scénic E-Tech electric maakt op 4 september zijn werelddebuut op de IAA 2023 in München.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine