Van Mossel Devos-Capoen Menen

Gegevens

Adres

Kortrijkstraat 269
8930 Menen

BTW nummer
BE 0870 188 186
Website
Telefoon
Tel 056 51 35 35

Introductie

Devos-Capoen is sinds 2003 actief in de regio Kortrijk.

Vandaag hebben we 5  vestigingen in de regio Kortrijk – Kuurne – Menen – Roeselare . In Kuurne beschikken we over een ruime showroom, waar u het volledige gamma personenwagens en bedrijfswagens van Renault kan ontdekken. Met het label Pro+ staan we ‘ten dienste van de ondernemer’, we bieden professioneel advies en een voorstel op maat. Om steeds te kunnen voldoen aan al uw noden en wensen kunnen wij vertrouwen op bekwame en enthousiaste medewerkers, zij brengen elke dag ons motto ‘de sleutel naar de beste service’ in de praktijk. Het salesteam bestaat uit 9 mensen verdeeld over de verschillende sites, dankzij de nodige opleidingen beschikken zij over de know-how om u niet enkel een commercieel voorstel, maar ook een geschikte financiële oplossing aan te bieden. Dankzij onze ruime openingsuren kunt u 6 dagen op 7 bij ons terecht, maar voor dringende gevallen zijn we steeds bereikbaar. Onze werkplaats is uitgerust met 10 werkplekken waar uw wagen door specialisten wordt onderhouden, ook uw schades worden er met de grootste zorg hersteld in onze erkende carrosserie.

Bovendien beschikken wij over een groot aantal vervang- en huurwagens en zelfs over een aantal fietsen, zo blijft u steeds mobiel. Voor tweedehandswagens van alle merken kunt terecht in ons Renault Selection Center.

Wie voor korte of langere tijd een wagen nodig heeft kan beroep doen op Renault Rent. Devos-Capoen bezorgt u de wagen die u nodig heeft.

Wat uw wens ook is, mobiliteit is onze prioriteit.

 

Contactpersonen

Johan Devos

Zaakvoerder 056 35 45 85 johan.devos@devos-capoen.be

Els Capoen

Zaakvoerder 056 35 45 85 els.capoen@devos-capoen.be

Sophie Devos

Verantwoordelijke Verkoop 056 36 55 71 sophie.devos@devos-capoen.be

Locatie