Group Pashuysen Tienen

Gegevens

Adres

St-Truidensesteenweg 125
3300 Tienen

BTW nummer
BE 0416 578 970
Website
E-mail
fleet@pashuysen.be
Telefoon
Tel 016 78 19 40
Social Media

Introductie

Uw ervaren fleetpartner: Group Pashuysen

Group Pashuysen Tienen zorgt voor continuïteit in deze regio. Met meer dan 70 jaar ervaring staat deze groep bekend om zijn uitstekende kwaliteit en service.

 

Group Pashuysen, de partner van uw professionele succes

Road warrior, kmo-bedrijfsleider met mobiele teams of beheerder van een grote vloot, bij Group Pashuysen vindt u een pasklare oplossing voor uw professionele mobiliteitsbehoeften. Een oplossing die is afgestemd op het profiel van uw vlootgebruikers, uw car policy en uw budget.

 

Veelzijdige fleetwagens

Bij Group Pashuysen stelt u een krachtige vloot samen uit het uitgebreide aanbod van Renault en Dacia: personenwagens, SUV’s, lichte of zware vrachtvoertuigen.

 

Renault Store: geïnformeerd beslissen

Dankzij het vernieuwende Renault Store-concept stelt u in onze showroom uw firmawagen interactief en op maat samen, en beleeft u hem virtueel tot in het kleinste detail. Zo weet u dat hij al het werk aankan dat u van hem verwacht. Onze verkopers staan u met kennis van zaken bij om uw vloot perfect op uw car policy af te stemmen.

 

Zorgeloos onderhoud en beheer

Als strategische fleetpartner bieden we u zorgeloosheid en efficiëntie bij het onderhoud van uw wagen en het beheer van uw vloot. We verzorgen perfect afgestemde one-stop-shopping mobiliteitsoplossingen: proefritten met het hele gamma, offertes binnen de 24 uur, service voor onderhoud en reparatie, carrosserie, een home service én een uitgebreid vervangwagenpark.

Locatie