Philip Verschooren nieuwe Managing Director Volkswagen CVI

Volkswagen CVI heeft een nieuwe Managing Director. Philip Verschooren neemt het stokje over van Jan Putzeys, die wel aanwezig blijft bij D’Ieteren. Hij wordt Field Operations Manager voor de merken Seat en Cupra.

Verschooren maakt de overstap van Volvo BeLux, waar hij een goed jaar COO was en voordien drie jaar carrière maakte als Sales Director. Daarvoor was hij actief bij Jaguar Land Rover. Eerst 11 jaar lang op de hoofdzetel, in 2016-2017 anderhalf jaar bij Jaguar Land Rover Asse. Tussenin maakte hij een uitstapje naar DAF trucks. De eerste stap in de automobiel zette Verschooren echter bij Daewoo als marketing en product manager in het gezegende jaar 2000.

“Ik ben zeer verheugd, maar ook nederig om aan te kondigen dat ik vanaf vandaag D’Ieteren Automotive zal vervoegen als hun nieuwe Managing Director Volkswagen Commercial Vehicles (VW-CVI). Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het CVI-team en de concessies om een uitstekende klantenervaring te bieden en duurzame groei te creëren”, reageerde hij alvast op zijn Linkedinpagina.

“Ik kijk uit naar de komst van de volledig nieuwe Amarok en spannende nieuwe volledig geëlektrificeerde producten zoals de ID Buzz en ID. Cargo terwijl we onze sterke positie veiligstellen door onze solide bouwstenen: Caddy, Crafter, New Multivan & Transporter.”

#Auto #Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine