Rij jij mee met de e-Rally Ardenne Roads by Volkswagen ID?

De wegen van de Ardennen, lange tijd de Belgische referentie voor regelmatigheidsrally’s uit het Historic Circuit, worden op 24 en 25 mei (en de proloog van 23 mei) de ontmoetingsplaats voor een combinatie van autosport en duurzaamheid.

De e-Rally Ardenne Roads by Volkswagen ID, een regelmatigheidsrally onder FIA statuut, is een regelmatigheidsrally uit de Bridgestone FIA ecoRally Cup 2024 en staat open voor elektrische wagens van alle merken. Twee dagen lang strijden de Belgische en internationale regelmatigheidsspecialisten uit de Historic-wereld en de gekende deelnemers aan de Bridgestone FIA Ecorally Cup met elkaar om de prestigieuze titel.

Naast de 2-daagse rally is er ook een eendaagse versie die meer geschikt is voor bedrijven en wagenparkbeheerders die hun duurzaamheidsbeleid in de verf willen zetten. De e-Rally is voor iedereen toegankelijk. De enige voorwaarde is dat je komt opdagen met een voertuig dat in aanmerking komt. Er is dus geen reden om de groene wegen rond Durbuy niet te komen verkennen, als toeschouwer of als deelnemer. Meer info vind je via deze link.

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Jennes 3061 Leefdaal
Michael Mazuin Namur Ouest 5070 Fosses-la-Ville
Michael Mazuin Charleroi Sud 5651 Tarcienne
Michael Mazuin Charleroi Est 6220 Fleurus
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine