Roberto Bellavia aan het hoofd van Leasys in België

Roberto Bellavia werd zopas aangeduid als Managing Director van Leasys voor de Belgische markt. In die functie volgt hij Danny Meulenberghs op, die in ons land de leiding van FCA Bank op commercieel en marketingvlak op zich zal nemen.

Bellavia heeft jarenlange ervaring in de automobielsector; hij was voorheen Managing Director voor Leasys in Groot-Brittannië, waar hij op een snelle en significante manier de omvang van het door Leasys UK beheerd wagenpark wist uit te breiden tot 13.150 wagens.

Leasys profileert zich als een internationale speler op de Belgische leasingmarkt . De ambitie van Leasys is om een geapprecieerd vertrouwenspartner te worden op de LTR-markt met alle diensten die de klanten (professioneel en privé) verwachten van een onderneming met internationale allure.

Bellavia reageert: “Ik ben klaar om de activiteiten op de Belgische markt te ontwikkelen. Leasys zal zich als internationale onderneming toespitsen op de LTR-activiteiten. Het aanbod zal zich focussen op de Private Lease, een markt in volle expansie waar ook in Europa. De stijging van Leasys als nieuwe Belgische speler zal zich verder ontwikkelen door diensten te verlenen binnen het netwerk van Fiat Chrysler Automobiles, die heel recent de het merendeel van haar productportfolio heeft vernieuwd.”

Leasys zal eveneens zijn samenwerking met de erkende distributeurs van de verschillende merken binnen FCA Belgium intensifiëren, om op die manier de Belgische automobilisten de beste financiële oplossingen en diensten te bieden op het moment bij de keuze van één van de verschillende merken van FCA.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!