Twee nieuwe namen in het Fleet team van Vermant

Vermant, Kia- en Volvoverdeler in het Mechelse, heeft zijn fleetcel uitgebreid met twee nieuwe medewerkers: sinds 1 juli werkt Davy Bormans als Business Developer en ging Hans D’haene binnen de dealergroep een nieuwe uitdaging aan als Fleet Manager

Hans D’haene is geen onbekende, twee jaar lang was hij de operationeel manager van Kia Vermant. In zijn nieuwe positie als Fleet Manager zal hij samen met Davy de groei van ons fleet-aandeel bestendigen en zorgen voor een totaalbeleving met een maximale ontzorging voor u, onze fleet-klant. 

Davy Bormans heeft jarenlange ervaring in een fleet-omgeving en is daardoor de perfecte aanvulling voor het team. Julie heeft tijdelijk een andere uitdaging aangenomen binnen de group en is terug te vinden in onze Kia Vermant vestiging te Antwerpen Zuid. Het spreekt voor zich dat ze op de achtergrond de zaken blijft opvolgen en de twee heren van de nodige info en feedback zal voorzien. 

“Hans en Davy zullen terug te vinden zijn in al onze Vermant-vestigingen om feeling met onze merken te behouden. De fleet-headquarters zal binnenkort ondergebracht worden in ons PDI-center in de Generaal de Wittelaan 7b”, lezen we in het persbericht dat de dealergroep uitstuurde.

#Fleet Dealers

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine