VOLLEDIGE ONTZORGING IN BANDEN EN ONDERHOUD

PROFILE WIL GROEIEN IN ONDERHOUD MET NIEUWE SERVICEPUNTEN.

In België is Profile met 47 vestigingen de onbetwiste marktleider en dé referentie in banden en onderhoud voor personen-, bestelwagens en trucks. Zowel universele garages als bandenspecialisten die hun aanbod willen uitbreiden met universeel auto-onderhoud, vinden vlotjes de weg naar de vernieuwde franchiseformule van Profile.

GOEDKOPER EN MEER SERVICE

Los van de verdere ontplooiing lanceerde Profile Belux in september van vorig jaar ook een gloednieuwe dienst: het multimerkenonderhoud. Daarmee wil Profile zich als bandenspecialist ook profileren als volwaardig en goedkoper alternatief voor de klassieke merkgarage, maar dan aangevuld met een aantal voordelen. Profile werkt met dezelfde normen en kwaliteitsonderdelen als de officiële dealers, met behoud van de constructeursgarantie, maar is gemiddeld 15 à 20% goedkoper. Daarbij biedt Profile ook een pick-up en delivery service of  vervangwagen aan en bij wie dat wil wordt de wagen zowel vanbinnen als vanbuiten gereinigd.

ONE STOP SHOPS

Met de opening van de one stop shops wil Profile een veel breder publiek van dienst zijn. De nieuwe vestigingen krijgen geavanceerde apparatuur voor banden- en velgenservice en beschikken over alle middelen om een uitgebreid dienstenpakket aan te bieden voor een compleet wagenonderhoud, prékeuring en aircoservice voor alle merken. Deze serviceuitbreiding heeft gewoonweg ook een praktische kant: heel wat zaken, zoals het vervangen van remonderdelen, kan je al makkelijk en snel detecteren en herstellen bij een bandenwissel. Om dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen als de concurrentie leidt Profile haar werknemers constant op om mee te zijn met de nieuwste technologieën, en volgen de mecaniciens dezelfde OE-checklists en voorschriften als de merkgarages. Indien er toch een garantiegeschil zou zijn of er een herstelling moet gebeuren die niet kan uitgevoerd worden bij Profile, dan contacteren zij hiervoor zelf de dealer. De klant behoudt dan één aanspreekpunt.

OP MAXIMUM EEN KWARTIER RIJDEN

In september, tijdens de voorstelling van deze nieuwe dienst, kondigde Jean-Louis Weemaes, Managing Director van Profile Belux aan dat hij tegen 2020 in ons land graag over 150 vestigingen zou beschikken, zodat elke Belg op maximaal een kwartiertje rijden van de dichtstbijzijnde Profilegarage woont.

DOELSTELLING

In 2018 wil Profile al beschikken over een netwerk van 20 van deze onderhoudsvestigingen. Twee vestigingen, Profile Car & Tyreservice Redant in Vorst en Profile Car & Tyreservice Claes in Herselt bieden ondertussen naast banden ook het onderhoud al aan. Binnenkort openen Profile Car & Tyrecenter Hendrickx in Mechelen en Profile Car & Tyrecenter De Smedt in Dendermonde ook de deuren voor banden en onderhoud met Profile Car & Tyreservice.

CONTACT

Geïnteresseerden uit diverse regio’s in België kunnen zich hiervoor aanmelden bij Maarten Lambregts, Network Manager – maarten.lambregts@profile.be – +32 476 43 16 67.

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!