Waarom Centrauto zoveel BMW 7 Reeks verkoopt (video)

In 2012 kreeg de Antwerpse BMW concessiehouder Centrauto de “Excellence in Sustainability Award” voor het innoverende karakter van de nieuwe concessie die in 2010 in Wijnegem opende.  Deze 100% CO2-neutrale concessie overstijgt naar concept en duurzaamheid de normen van BMW en is daardoor niet alleen uniek in België maar in heel de wereld. Dat levert niet ecologische winst op maar door tal van besparingen merkt de klant dat ook aan zijn factuur.

BMW reikt ieder jaar zijn “Excellence Awards” uit aan concessiehouders die zich op wereldvlak onderscheiden door hun commerciële aanpak, serviceniveau en verkoopcijfers. Een heel beperkt kransje van 36 topconcessiehouders wereldwijd komt in aanmerking en slechts zes laureaten vallen daadwerkelijk in de prijzen. Het is dan ook uitzonderlijk dat een concessiehouder meerdere keren op het podium komt. En dat is net wat Centrauto toch voor de tweede keer doet.

Eigen rijschool, VIP-shuttle en Helikopterservice

Dit jaar valt Centrauto dus opnieuw in de prijzen, deze keer in de categorie “Excellence in Sales Award” voor de BMW 7 Reeks. Met andere woorden, geen enkele BMW-dealer in Europa verkocht meer BMW 7 Reeksen dan het Antwerps bedrijf. Het gaat daarbij niet louter om verkoopcijfers maar om het totale pakket op maat dat de klant krijgt.

De Centrauto directie: “Een service op maat is iets waar veel concessiehouders mee uitpakken maar bij Centrauto proberen we dat toch op een hoger niveau te tillen. Het blijft niet bij woorden, het komt er eigenlijk op neer dat klanten van een BMW 7 Reeks een VIP-mobiliteitsservice van ons krijgen. Zo hebben wij een eigen rijschool, bijvoorbeeld voor de zoon of dochter van de klanten. Wij hebben ook short-term rental in ons aanbod aan interessante voorwaarden. Waar we ons zeker mee onderscheiden, is de VIP-shuttle dienst met een uitgebreid aanbod aan voertuigen. En helemaal exclusief is onze helikopter service voor klanten bij wie time echt money is. We brengen ze in een mum van tijd op hun bestemming met op de landingsplaats een aansluitende shuttle dienst. We zijn zeer blij dat onze inspanningen gehonoreerd worden door een premium constructeur zoals BMW. Voor ons is deze tweede Award niet alleen een erkenning op het hoogste niveau maar ook een motivatie om onze service nog verder  uit te breiden en te verbeteren. Hopelijk op naar een derde Award in de toekomst!”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!