Zero Motorcycles lanceert app voor zijn elektrische motorfietsen

iphone_android_zeroZero Motorcycles, wereldwijd toonaangevend op het vlak van elektrische motorfietsen, komt op de proppen met een ‘Zero Motorcycles’ app , de eerste applicatie ter wereld die de mogelijkheid heeft om de prestatiekarakteristieken in te stellen van een in serie geproduceerde motorfiets.

De motorfiets ontvangt en stuurt via Bluetooth informatie van en naar de app op de mobiele telefoon van de berijder. De app heeft twee modi en toont een instelbaar dashboard of statistische gegevens van de motorfiets. Bestuurders kunnen het dashboard aanpassen met opties als de status van de acculading, het koppel, de temperatuur van onderdelen van de aandrijflijn, de ampèrage van de batterij en andere zaken.

Wanneer de motorfiets is geparkeerd kan de berijder een veelvoud aan informatie over de motorfiets oproepen. Ook zijn er leuke en interessante gegevens beschikbaar, waaronder een berekening van de brandstofbesparing.

De gehele Zero Motorcycles motorenreeks voor 2013 kan worden uitgerust met de baanbrekende Z-Force™ aandrijflijn. Naadloos verbonden met die aandrijflijn stelt de app bestuurders in staat om de diagnoserapporten van hun motorfiets naar hun monteur te zenden zodat die er snel naar kan kijken en de gegevens kan evalueren.

Een uiterst prettig ander voordeel voor de eigenaar is dat deze functionaliteit en de Zero Motorcycles app geen geld kosten. Meer informatie, een gebruikershandleiding en antwoorden op veelvuldig gestelde vragen zijn beschikbaar op de Zero Motorcycles mobile app webpage.

De app kan worden gedownload op in de Apple Store en de Android Store.

 

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending