Dit zijn de winnaars van de VAB Bike of the Year 2020

De VAB Bike of the Year zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan. Tijdens de testdagen op het Sven Nys Cycling Center in Baal – waarvan u de hoogtepunten in bovenstaande video kan bekijken – leek er geen vuiltje aan de lucht, maar de uitreiking van de awards kon helaas niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. En dus ging VAB over tot een online prijsuitreiking! Deze drie merken mogen zich met enige trots tot winnaar uitroepen:

E-bike of the Year: KETTLER ALU-RAD QUADRIGA CX10

Commentaar jury: “Deze winnende E-bike bekoorde de jury’s omwille van zijn stabiele frame met geïntegreerde batterij, zijn nieuwe motor, zijn makkelijke bediening en goede verhouding van de versnellingen.

Speed Pedelec of the Year: TREK ALLANT+ 9.9S

Commentaar jury: “Deze speed pedelec scoort hoog op vele domeinen, maar blinkt vooral uit op 2 punten: zijn modern design én zijn aangenaam rijgedrag! De mooie weggewerkte bekabeling en het uitzonderlijk lage gewicht liggen ongetwijfeld ook mee aan de basis van de prijs die hij binnenhaalde.

FLEET Bike brand of the Year: TREK

In samenwerking met uw favoriete medium voor wagenparkbeheer werd ook de FLEET Bike Brand of the Year uitgereikt. Ook hier ging Trek met de prijs lopen.

Commentaar jury: “Trek behaalde de hoogst genoteerde quotering op 5 van de 12 criteria waarop de merken werden beoordeeld in hun relatie met de bedrijfswereld (leasing, vloten, …). Trek veroverde deze podiumplaats o.a. omwille van het uitgebreide en professionele netwerk met de nodige B2B-expertise!

#Business Driver #Mobiliteit

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine