ALD Automotive levert leasingdiensten voor Mazda

AD Automotive Mazda

ALD Automotive werkt voortaan samen met Mazda in België en Luxemburg. Sinds 1 maart levert ALD Automotive in beide landen operationele leasingdiensten voor het volledige gamma leasingproducten van Mazda.

Deze samenwerking zal lokale Mazda-dealers in staat stellen om in te spelen op de stijgende vraag naar mobiliteitsoplossingen. Mazda zal met behulp van ALD Automotive aantrekkelijke operationele lease-oplossingen kunnen aanbieden voor bedrijven, kmo’s en particulieren op de Belgische en Luxemburgse markt via zijn eigen dealernetwerk.

We hebben ALD Automotive gekozen vanwege hun marktleiderschap in België en Luxemburg. Ons doel is om onze B2B-activiteiten te versterken, en tegelijk een Private Lease te introduceren in ons aanbod“, bevestigt Frédéric Spaenjers, Fleet Manager Mazda Motor Belux. 

Internationale uitbreiding

De nieuwe overeenkomst versterkt het bestaande succesvolle partnerschap tussen de twee bedrijven. ALD Automotive biedt al full service-leasingdiensten aan aan Mazda via diens dealernetwerken in Nederland, Italië en Spanje. Als pionier op het gebied van full service leasing heeft ALD Automotive inmiddels meer dan 200 overeenkomsten gesloten met 10 autofabrikanten in 31 landen en meer dan 25 bankpartners in 17 landen.

Het verder ontwikkelen en versterken van de relaties met onze partners is een van onze belangrijkste doelen binnen onze Move 2025-strategie. We zijn dan ook zeer blij Mazda te ondersteunen bij het verbreden van het mobiliteitsaanbod voor zijn klanten”, zegt Benjamin Daels, Sales Director bij ALD Automotive. “Dankzij onze ervaring in de andere landen waar Mazda al partner is, gecombineerd met onze kennis van de markt in België en Luxemburg, kijken wij ernaar uit om hen de komende jaren als waardevolle partner te helpen hun bedrijf verder te laten groeien.

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Mazda Strombeek by Carrect 1853 Strombeek
MC Motors 2801 Mechelen
Garage Defrancq 3090 overijse
Mazda Waasland Automotive 9100 Sint-Niklaas
Mazda Dendermonde by Carrect 9200 Dendermonde
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine