Garage Defrancq

Gegevens

Adres

Lanestraat 118
3090 overijse

Website
E-mail
info@garagedefrancq.be
Telefoon
Tel 02 688 09 18

Introductie

Garage Defrancq: een reputatie die voor zich spreekt

Garage Defrancq werd opgericht in 1999 en is actief in de Rand ten zuiden van Brussel (Overijse, Auderghem,Waver,Tervuren, Hoeilaart, Huldenberg, …). De locatie in Overijse is gemakkelijk bereikbaar via snel- en gewestwegen, op slechts 15 minuten vanuit Brussel of Leuven en 5 minuten van Waver.

Het familiebedrijf heeft doorheen de jaren een sterke ervaring opgebouwd voor de merken Suzuki, Mazda en SsangYong. Bij Garage Defrancq staat een persoonlijke service centraal, zeker ook voor fleetklanten. De medewerkers scholen zich continu bij en zijn dan ook specialisten op het vlak van vlootbeheer en de daaraan verbonden fiscaliteit. Vanzelfsprekend kunnen vloten rekenen op fleetkortingen en in het aanbod van Garage Defrancq zit ook een uitgebreid aanbod aan leasing- en rentingoplossingen. Met een ultramoderne werkplaats bent u ook voor onderhoud en herstellingen hier aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd in een vergroening van uw vloot, dan is het zeker een goed idee om eens langs te gaan in de showroom. Met de hybride Suzuki Swace en A-Cross, het gamma mild-hybrides en de full-electric Mazda Mx30 wordt het aanbod in sneltempo groener. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de robuuste bedrijfsvoertuigen SsangYong Musso en Grand Musso, die een onvergelijkbare prijs-kwaliteit verhouding bieden.

Contactpersonen

Fransis Defrancq

Beheerder / Verkoop 02 688 09 18 0475 50 38 29 francis.defrancq@garagedefrancq.be

Kris Defrancq

Beheerder / Verkoop 02 688 09 18 0478 99 31 63 info@garagedefrancq.be

Locatie