Mazda Waasland Automotive

Gegevens

Adres

Europark-Zuid 4
9100 Sint-Niklaas

BTW nummer
BE 0810 264 655
Website
E-mail
fleet@waaslandautomotive.be
Telefoon
Tel 03 777 82 66
Social Media

Introductie

Mazda Waasland Automotive: one-stop-shopping voor een perfecte totaalservice

Mazda Waasland Automotive is onderdeel van de Waasland Automotive groep die bestaat uit twee merkgarages en 3 Profile bandencentrales. U kan bij Mazda Waasland Automotive terecht voor professioneel commercieel advies, kredietoplossingen, leasing, verzekering, onderhoud, carrosserieherstelling, bandenwissels, verhuurwagens,…

Tijdens een een-op-een gesprek worden alle noden en wensen van de fleetklant in kaart gebracht. Op basis van deze informatie gaat Mazda Waasland Automotive aan de slag om de klant de gewenste ondersteuning in zijn wagenparkbeheer te geven. Rekening houdend met de TCO-parameters van de wagenparkverantwoordelijke zorgt Mazda Waasland Automotive voor een complete fleet ervaring. Van het aankoopproces tot de naverkoop opvolging, Mazda Waasland Automotive staat de fleetklant bij met raad en daad.
Het one-stop-shopping principe wordt ondersteund met tal van comfort-diensten die de mobiliteit van de bestuurders garanderen: mogelijkheid tot levering van de nieuwe wagens op het bedrijf en home service (ophalen en terug afleveren van de wagen bij onderhoud op de bedrijfslocatie).

Mazda heeft een zeer interessant SUV gamma dat perfect past in een professioneel wagenpark.  Met zijn luxueuze afwerking en vernieuwde technologieën staat Mazda voor rijplezier, kwaliteit en veiligheid. Aanbevolen fleetmodellen zijn de ruime CX-5, de mild hybrid Mazda3 en CX-30 en de full elektrische MX-30.

Contactpersonen

Ben de Groof

Algemeen Directeur 03 778 79 51 b.degroof@waaslandautomotive.be

Bjorn Beckers

Verkoopadviseur 03 777 82 66 0474 92 84 44 b.beckers@waaslandautomotive.be

Françoise Cobbaert

Fleet Manager 03 778 79 61 0475 75 54 33 f.cobbaert@waaslandautomotive.be

Locatie