Mazda Strombeek by Carrect

Gegevens

Adres

Sint-Annalaan 279
1853 Strombeek

BTW nummer
BE 0831 340 181
Website
E-mail
info@carrect.be
Telefoon
Tel 02 267 13 06
Social Media

Introductie

Belangrijke investeringen voor een merk met toekomst

 

CARRECT – sinds september 2017 verdeler van Mazda in Strombeek – is een jong familiebedrijf dat onlangs nog investeerde in een vernieuwde showroom. Mazda is dan ook een van de snelst groeiende merken op de Belgische markt met bovendien heel wat interessante modellen voor de fleetmarkt. Eerst had CARRECT een concessie in Jette maar wegens het grote volume en succes van Mazda verhuisden we naar Strombeek (voormalig Citroën van Campenhout). Deze concessie is zowel naar verkoopvolume als oppervlakte één van de grootste in België.
Sindsdien hebben we dan ook niet stilgezeten en in 2021 volgden we onze groei op door het toevoegen van onze jongste Mazda garage in Dendermonde.

CARRECT beschikt over een ervaren team dat de verwachtingen van de markt, waaronder die van de bedrijven met wagenparken, erg goed kent. U kan bij ons terecht voor interessante fleetkortingen en een wagenpark volledig op maat en fiscaal geoptimaliseerd

Home service, vervangwagen, multimerk-carrosserie, een atelier met een brug die enkel voor een snelle bediening van het fleetcliënteel wordt ingezet, een zithoek met wifi, een koffiemachine… Bij CARRECT wacht u een waaier aan diensten. Bovendien staan we garant voor een nauwe opvolging van de huidige fleetklanten en lokale bedrijven. U kan bij CARRECT ook terecht voor het utilitaire gamma van Citroën, dat perfect complementair is met de SUV’s en personenwagens van Mazda, zoals de CX-5 en de volledig nieuwe CX-60.

Contactpersonen

Contact

Gabriel Zahr

Algemeen Directeur / Zaakvoerder 02 267 13 06 gabriel.zahr@carrect.be
Contact

Geoffrey Van Damme

Commercieel Directeur 02 267 13 06 geoffrey.vandamme@carrect.be
Contact

Siebe Van Eyken

Fleet Manager 02 267 13 06 siebe.vaneyken@carrect.be

Locatie