Alessandro Pennisi is nieuwe Sales Manager Car bij Profile Belux

Profile, het grootste merkonafhankelijke servicenetwerk voor banden, velgen en auto-onderhoud in de Benelux, breidt het Sales Team in België uit. Alessandro Pennisi is aangesteld als Sales Manager Car. Met de uitbreiding wil Profile Belux de groei die is ingezet versnellen.

Alessandro Pennisi versterkt vanaf deze maand Profile Belux als Sales Manager Car. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de relaties met lease- en fleetklanten, en zal hij fungeren als de verbinding tussen Profile-franchisenemers en de klanten.

Alessandro, die voorheen verantwoordelijk was voor de garagenetwerken binnen de groep Doyen (1,2,3 AutoService, Requal en AD Garage) in de Belux, heeft heel wat ervaring op het gebied van samenwerkingen met partners. De opgedane kennis wil hij nu gebruiken om de ambitieuze doelstellingen bij Profile mee te realiseren. Alessandro gaat de nieuwe uitdaging met vertrouwen tegemoet: “Dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik niet alleen een brede kennis opgedaan met de aftermarket netwerken, maar ook op het vlak van onderhandeling met leasing- en fleetpartners.”

Jen De Clerck, Algemeen Directeur Profile Belux, is verheugd over de aanstelling van Alessandro als Sales Manager: “Met Alessandro’s indrukwekkende ervaring en positieve energie is hij ongetwijfeld een waardevolle aanvulling op ons Sales Team. Hij heeft een sterke achtergrond in automotive branche. Samen met hem werken we aan de verdere uitbouw van Profile Belux.”

#Auto

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine