Athlon Belgium en Toyota leveren 120 hybrides aan Adecco

Binnenkort rijden 120 nieuwe Adecco werknemers in een hybride wagen. Afgelopen zaterdag nam een groot deel van hen een rode hybride Toyota Yaris in ontvangst op de site van mobiliteitsaanbieder Athlon Belgium, die instaat voor de operationele leasing van de voertuigen. De keuze voor een zelfopladende hybride maakt deel uit van de vergroening van het wagenpark van de HR-dienstverlener. 

Afgelopen zaterdag vond het door Adecco georganiseerde ‘Yaris car event’ plaats. Ruim 80 van de in totaal 120 bestelde rode Toyota Yaris wagens stonden klaar om afgeleverd te worden aan nieuwe werknemers, die meestal nog niet eerder in het bezit van een bedrijfswagen waren. In het kader van de vergroening van zijn wagenpark, viel de keuze van Adecco op een zelfopladende hybride. Deze aandrijving zorgt voor minder CO2-uitstoot en heeft, bij een correct gebruik, ook een positief effect op de TCO (total cost of ownership). De levering gebeurde in Machelen bij Athlon Belgium, waar de komende weken ook de overige 40 voertuigen zullen worden afgeleverd.

Reacties

“De samenwerking met Athlon verloopt voortreffelijk. Zij ontzorgen ons volledig, en zijn een echte mobiliteitspartner. Een voorbeeld om dat te illustreren: de nieuwe bestuurders kregen direct tips mee voor het juiste gebruik van een hybride, zoals een aangepaste rijstijl, om de voordelen en de milieuwinst van de Toyota Yaris maximaal te kunnen benutten.”

Jan Dekeyser, Country Head Adecco Belgium & Luxembourg

“De vergroening van wagenparken staat centraal in onze aanpak. We zijn dan ook zeer tevreden dat Adecco voor de operationele leasing van deze hybrides op onze expertise en flexibiliteit vertrouwt. Die flexibiliteit is in de huidige omstandigheden, met nog steeds lange leveringstijden, essentieel om onze klanten te kunnen ontzorgen. Voor Adecco hebben we, in afwachting van deze definitieve leasewagens, tijdelijk een groot aantal aanloopwagens kunnen leveren via onze rental vloot.”

Marie Lejeune, commercieel directeur van Athlon Belgium

We zijn trots dat Toyota als partner werd gekozen door Adecco voor de vernieuwing en verduurzaming van zijn bedrijfswagenpark. De Adecco-werknemers kunnen dankzij onze hybride Toyota Yaris rekenen op een betrouwbare, zuinige, én veilige wagen voor hun verplaatsingen. Bovendien is het voor de meesten een eerste kennismaking met een geëlektrificeerde wagen, een extra pluspunt gezien de snel veranderende automarkt.”

​Steve Nys, Fleetmanager bij Toyota België

Foto’s

#Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

GCA Brussels 1030 Brussel
Telle Père Telle Fils 1050 Elsene
CAR Avenue Waver 1300 Waver
CAR Avenue Perwez 1360 Perwez
CAR Avenue Nijvel 1400 Nijvel
CAR Avenue Waterloo 1410 Waterloo
Hedin Automotive Sint-Pieters-Leeuw 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Hedin Automotive Dilbeek 1703 Dilbeek
Toyota Beerens Antwerpen 2030 Antwerpen
Hedin Automotive Turnhout 2300 Turnhout
Hedin Automotive Geel 2440 Geel
Hedin Automotive Lier 2500 Lier
Toyota Beerens Aartselaar 2630 Aartselaar
Hedin Automotive Brecht 2960 Brecht
Gego Naninne 5100 Namur
Gego Sombreffe 5140 Sombreffe
Groupe MS Motor Toyota Marche-en-Famenne 6900 Marche-en-Famenne
CIAC Toyota Gent 9050 Ledeberg
CIAC Toyota : Toyota Business Center 9300 Aalst
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine