Toyota Beerens Aartselaar

info.toyota@beerens.be
www.toyotabeerens.be

Boomsesteenweg 42
2630 Aartselaar

BTW BE 0438 958 058

Contact

Algemeen Directeur/Zaakvoerder

Patrick Nelissen
0475 53 79 79
patrick.nelissen@beerens.be

Brand Manager

Raf Gielis
0478 28 17 25
raf.gielis@beerens.be

Fleet Manager

Raf Gielis
0478 28 17 25
raf.gielis@beerens.be

Bijkomende informatie

Openingsuren

Maandag -Vrijdag : 08u00 – 19u00
Zaterdag : 10u00 – 18u00
Zondag : Gesloten

Toyota Beerens, uw partner die zich inzet om succes te behalen en uw verwachtingen te overtreffen.

Toyota is één van de grootste autofabrikanten ter wereld met merken als Toyota en Lexus. Toyota wil de CO2-uitstoot van de verkochte auto’s verminderen met 90% tegen 2050 en is marktleider in hybride wagens. In 1997 introduceerde Toyota de eerste hybride wagen voor verkoop op grote schaal, de Prius. Vandaag biedt Toyota een volledig gamma hybride wagens aan, vanaf de Yaris over de C-HR tot de RAV4. In België zijn 60% van alle verkochte wagens bij Toyota hybride.

Met deze vooruitstrevende technologie op gebied van benzine- en hybridemotoren heeft de groep Beerens de ambitie een belangrijke rol te spelen op de professionele markt voor het merk Toyota.

Als fleetklant bij Toyota Beerens geniet u van uitzonderlijke fleetkortingen die voor een heel jaar gegarandeerd blijven en een dienstverlening op maat.

Om de behoeften van de moderne fleetklant zo efficiënt mogelijk in te vullen, streven wij naar een one-stop-shopping aanbod. Dankzij onze zusterbedrijven binnen de Beerens Groep, bieden wij een zeer uitgebreide dienstverlening aan:

• Inspecties: Einde contract of tussentijdse inspecties
• Transport: 28 vrachtwagens
• Stockage: 200.000m2 stockage op eigen site
• Cleaning, PDI & reconditioning: Geautomatiseerde carwash, voertuigen voorbereiden voor aflevering, brandstof recuperatie
• Remarketing & verkoop: Verkoop van einde contract wagens
• Verhuur & vloot: Vlootbeheer (RO, banden, glas, schade, …), korte termijn verhuur B2B

Daarbovenop beschikken wij evenals over een eigen carrosserie die gespecialiseerd is in smart & spot repair met veel ervaring in vlootbeheer.

Onze fleetmanager helpt u graag in het dagelijks optimaliseren van uw wagenpark. Wij kunnen voor u vrijblijvend een scan van het wagenpark maken en een TCO-berekening (Total cost of ownership) doen. Met onze analyse kan u gericht een strategie bepalen waarbij u toekomstgericht gebeiteld zit met de veranderende fiscaliteit in functie van de Co2-uitstoot.

Pin It on Pinterest