GCA Brussels

Gegevens

Adres

Vaderlandsplein 22-24
1030 Brussel

BTW nummer
BE 0414 046 676
Website
E-mail
Info.brussels@groupegca.com
Telefoon
Tel 02 216 21 01
Social Media

Introductie

Toyota, dat is GCA CAZIER BRUSSELS

 

Toyota Cazier staat al sinds 1969 voor u klaar. Het is een concessie op menselijke schaal, in het hart van het Brusselse Gewest, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De overname door de Franse groep GCA in 2021 en de naamsverandering in Toyota GCA CAZIER BRUSSELS veranderen niets aan de fundamenten van ons bedrijf: ons kleine team blijft meer dan ooit ten dienste staan van de automobilisten. Bij ons geven wij elke klant een dienst en een oplossing, geen nummer!

Met de juiste expertise en originele onderdelen in huis kunnen wij u vakkundig van dienst zijn bij reparatie, onderhoud, voertuiginspectie, maar ook bij herstel van carrosserieschade. Maar ook voor leasing, auto- en bestelwagenverhuur en financiering bent u bij Toyota GCA CAZIER BRUSSELS aan het juiste adres. Ons team van Toyota professionals ontvangt u graag voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Aarzel niet om door de deur van onze showroom te wandelen, of u nu op zoek bent naar een nieuwe Toyota of een gecertificeerd tweedehandsvoertuig met garantie. Kom en ontdek de RAV4 plug-in hybride, de volledig elektrische BZ4X en natuurlijk ons hele gamma zelfopladende hybrides waar Toyota de afgelopen decennia beroemd om is geworden.

Wij ontvangen u graag bij Toyota CAZIER BRUSSELS!

 

Er zijn nog 5 andere filialen van Toyota GCA in België (Moeskroen – Charleroi – Doornik – Peruwelz – Binche)

Contactpersonen

Abdoulakraim Nasser

Fleet and private sales 02 216 21 01 n.abdoulkarim@groupegca.com

Alain Bogaert

Site Manager 02 216 21 01 a.bogaert@groupegca.com

Locatie