Toyota Beerens Antwerpen

Gegevens

Adres

Noorderlaan 95

2030 Antwerpen

BTW nummer
BE 0438 958 058
Website
E-mail
fleet@beerens.be
Telefoon
Tel +32 470 890 673
Social Media

Introductie

Beerens: uw fleetpartner van A tot Z

In 1994 zette Beerens de eerste stappen in de automobielwereld. Het begin van een gigantische groei in verschillende onderdelen van de automobielsector. Hierdoor heeft het bedrijf vandaag alle diensten in huis om de One Stop Shop te zijn voor uw wagenpark! Beerens is, naast het verkopen van tweedehandswagens, nieuwe wagens via officiële concessies en exclusieve oldtimers, immers specialist in automotive services. Dit zowel op vlak van remarketing, transport, stockage, PDI, carrosserie, verhuur, leasing, trading, fleetservices, enz. Voeg daar de naam en het partnernetwerk van een bedrijf dat al 30 jaar actief is bij, en je hebt een winnende combinatie!

Beerens zet sterk in op “trade cycle” management. “Door de structuur van de Beerens Group zijn we een cruciale partner vanaf de bestelling van een nieuw voertuig, maar ook tijdens het onderhoud en de herstellingen, en dit tot de terugname en de herverkoop via onze B2-stores”, legt men de strategie van het bedrijf uit. “Tijdens de levensduur van het voertuig hebben we met onze eigen carrosseriebedrijven ook nog een extra troef in handen. Verder worden de klanten steeds centraal geplaatst en dankzij ons ruime aanbod aan diensten en producten kunnen wij meestal beantwoorden hun behoeften.”

360 graden oplossingen

Daarnaast heeft Beerens voor de veeleisende fleetklant een specifiek aanbod klaar. Dankzij 360 graden oplossingen heeft Beerens steeds de mogelijkheid om zich flexibel op te stellen en zo mee te denken met de klant. Op die manier kan de dealergroep telkens zorgen voor milieuvriendelijke en fiscaal interessante oplossingen.

Hier hoort uiteraard een uitgebreide dienstverlening bij. Naast de gekende sales en after-sales  die worden georganiseerd door de respectievelijke invoerders, biedt Beerens Group zijn personeel  ook andere opleidingen aan zoals in zake sales, fiscaliteit, nieuwe technologiën, enzovoort , onder meer in samenwerking met EuroFleet. Daarnaast onderhoudt Beerens nauwe samenwerking met verschillende banken. Hierdoor kan het verschillende oplossingen aanbieden, van renting tot alle verschillende soorten leasingformules en balloonfinancieringen. Daarnaast heeft Beerens binnen de Group B-rent, waarmee het een eigen renting en operationele leaseformule kan aanbieden. Ook aanloopwagens, vervangwagens en haal- en-brengservice behoren uiteraard tot de dienstverlening van deze groep.

Een aanbod op maat van de fleet

Eén van de merken die Beerens verdeelt, is Toyota. De Japanse autobouwer zet steeds meer de stappen naar volledige elektrificatie. De bZ4X is de eerste EV van het Japanse merk, maar in de toekomst zullen snel nieuwe modellen volgen. Daarnaast zet Toyota ook in op waterstof met de Mirai. Ook de klassieke hybride blijft uiteraard nog even van de partij. Deze beproefde technologie is goedkoper dan full EV’s en kan rekenen op een uitstekende betrouwbaarheid en een laag verbruik, waardoor ze in TCO-berekeningen vaak zeer interessant zijn. Tot slot kreeg één van de bekendste Toyota’s, de Prius, onlangs een facelift. Hij gaat tegenwoordig enkel als plug-in hybride door het leven.

Contactpersonen

Contact

Dirk Sleeckx

Head of Fleet & Business +32 470 890 673 Dirk.sleeckx@beerens.be

Locatie