Hedin Automotive Lier

Gegevens

Adres

Mallekotstraat 62
2500 Lier

BTW nummer
BE0639.782.603
Website
Telefoon
Tel 03 490 03 28
Social Media

Introductie

Wie zijn wij?

Met 7 concessies is Hedin Automotive een van de grotere dealergroepen van Toyota en Lexus in Vlaams-Brabant en Antwerpen. U kan bij ons terecht voor uw nieuwe of zo-goed-als-nieuwe personenwagens en voor de Proace bestelwagens.

Met heel wat extra diensten (verzekeringen, financieringen, verhuur, service-contracten, laadoplossingen…) gaan we verder dan wie ook om u en uw bedrijf in alle gemoedsrust mobiel te maken én te houden.

Hedin Automotive maakt deel uit van een Zweeds familiebedrijf, Hedin Mobility Group, maar is wel degelijk een op en top Vlaamse speler.

Wij zijn als het ware één grote familie van 6 lokale Toyota dealers en 1 Lexus dealer. Daarnaast is Hedin Automotive ook eigenaar van 19 Mercedes-Benz concessies in België, alsook invoerder en verdeler van de INEOS Grenadier.

Al deze ervaring hebben wij samengebracht onder 1 dak en nog sterker gemaakt met de support van ons Zweeds hoofdkwartier.

 

Wat bieden wij u?

Vanzelfsprekend bieden we naast een top-automobiel, on-top ook een onberispelijke dienst na-verkoop & onderhoud, officiële Toyota en Lexus onderdelen & accessoires, state-of-the-art carrosserie-faciliteiten en ja, zelfs ook een eigen flexibele verhuurdienst MABI en in-house leasemaatschappij Unifleet.

Onze gedrevenheidweerspiegelt zich in onze compromisloze & persoonlijke service en ons hart voor u als klant, alsook in het feit dat we bovenal een innovatieve automotive-speler  willen zijn met een schérpe focus op de technologie en de mobiliteit van morgen. We leven in een wereld in verandering en wij evolueren mee… Niet alleen met ons zeer uitgebreid hybrid en evoluerend full-electric gamma, maar ook door een uitgebreid scala aan mobiliteits- en connectiviteit-oplossingen op maat.

 

SHARED PASSION: come share it with us.

De gedeelde passie voor onze automerken is de rode draad bij de ruim 700 werknemers die samen 1 grote Hedin Automotive familie vormen. En zoals in elke familie zorgen ook wij allemaal voor elkaar. Dat doen we door onze technologische know how, rijke service-expertise, ruime onderdelen voorraad én uitgebreide werkplaats-faciliteiten per merkgroep te delen met elkaar, en dit ten dienste van u.

Want iedereen die voor ons kiest, maakt vanzelf deel uit van onze familie. Van de allereerste tot de allerlaatste kilometer, na hopelijk vele jaren zorgeloos rijplezier.

Welkom bij Hedin Automotive. Welkom bij ons.

 

Ondersteuning door experts.

Bij Hedin Automotive kan u profiteren van een ‘Single Point Of Contact’ (SPOC). Onze Fleet Ambassadors zijn uw mobiliteitsadviseur en helpen bij al uw fiscale vraagstukken en TCO’s.

Producten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor volgende Toyota en Lexus producten:

  • Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Toyota Approved Used
  • Officiële Toyota en Lexus onderdelen
  • Erkende Toyota en Lexus service
  • Huurwagens
  • Carrosserie

Daarnaast bieden Toyota en Lexus de volgende aandrijfmogelijkheden aan: full hybrid, plug-in hybride en volledig elektrisch. Met een uitgebreid testwagenpark zijn testritten bij Hedin Automotive uiteraard te allen tijde mogelijk. Deze kunnen in onze concessies of, indien gewenst, bij u op locatie worden uitgevoerd.

 

Extra concessies:

Hedin Automotive Sint-Pieters-Leeuw

Hedin Automotive Geel

Hedin Automotive Turnhout

Hedin Automotive Dilbeek

Hedin Automotive Brecht

Contactpersonen

Rick Schoonhoven

Site Manager +32 3 489 06 55 rick.schoonhoven@hedinautomotive.be
Contact

Koenraad Lasat

Fleet Manager koenraad.lasat@hedinautomotive.be
Contact

Gregory Lang

Fleet Ambassador +32 (0)478 83 21 79 gregory.lang@hedinautomotive.be

Locatie