Dockx Rental gaat in zee met Mazda en Westlease

De samenwerking tussen Dockx Rental en Mazda gaat verder. Nadat eerst tijdens de coronacrisis via Dockx wagens van Mazda werden aangeboden aan het zorgpersoneel, neemt het verhuurbedrijf quasi het volledige gamma van de Japanse constructeur op in haar aanbod aan personenwagens.

“Mazda werd al vanaf 2016 mee opgenomen in onze vloot met de MX5. In 2018 hebben we de prachtige CX3 mee in onze vloot opgenomen en dit was onmiddellijk een succes. Hierdoor beslisten we al snel dat we ons gamma met Mazda zouden uitbreiden. Zo hebben we ondertussen de Mazda 2, 3, 6, CX30 en CX5 mee in onze vloot opgenomen”, schetst Joeri Dockx, managing director van Dockx Rental, de het verhaal.

“We kozen onder meer voor Mazda omdat we doorheen de jaren een ijzersterk partnership hebben opgebouwd. Daarnaast merken we dat Mazda, met het releasen van nieuwe modellen en de ondertussen gekende nieuwe lijnen en zuinige motoren, een zeer geliefd merk is dat vele van onze klanten doet wegdromen”, aldus de managing director.

De voertuigen worden geleased bij Westlease. Dit is een primeur voor het verhuurbedrijf, maar de eerste indruk is volgens Dockx positief: “We baseerden ons op de vele positieve reacties die ons ter oren kwamen via enkele van hun reeds bestaande klanten. Tot nu toe kunnen we stellen dat dit voor Dockx Rental een juiste zet is geweest. Het totaal pakket dat zij bieden tezamen met ijzersterke tarieven maakt dat we ook hierin een betrouwbare partner hebben gevonden.”

#Auto #Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Selected FLEET Dealers

Mazda Strombeek by Carrect 1853 Strombeek
MC Motors 2801 Mechelen
Garage Defrancq 3090 overijse
Mazda Waasland Automotive 9100 Sint-Niklaas
Mazda Dendermonde by Carrect 9200 Dendermonde
/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine