Motor Village Brussels

http://www.motorvillage.be

Gegevens

Adres

Leuvensesteenweg 770
1030 Schaarbeek

BTW nummer
BE 0403 419 436
Website
http://www.motorvillage.be
Telefoon
Tel 02 702 31 24

Introductie

Twee concessies voor een betere service

Motor Village, dat zijn vijf merken en twee concessies in Brussel. U vindt dezelfde kwaliteit en professionaliteit op de sites van Brussels en Drogenbos, waar de merken Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth en Fiat Professional verdeeld worden. Dankzij de flexibiliteit van de vijf merken en de twee concessies strekt de actieradius van het filiaal van de hoofdvestiging FCA, Motor Village, zich uit van het centrum van Brussel tot aan de rand van de hoofdstad.

Om te kunnen voldoen aan de eisen en behoeften van de fleetklanten, zorgt Motor Village voor een continue opleiding van zijn medewerkers. Daardoor hebben zij niet alleen een perfecte kennis van de producten, maar kennen de fiscale wetgeving en de financieringsformules ook geen geheimen voor hen. Deze opleiding gebeurt zowel intern als extern en zorgt ervoor dat Motor Village dé ideale partner is voor uw vloot. De fleetvoorwaarden die u van Motor Village krijgt zijn niet alleen afhankelijk van de vlootgrootte. Ook de dagelijkse contacten met leasingmaatschappijen zorgen ervoor dat u altijd een optimale service krijgt, wat ook uw voorkeuren mogen zijn.

Bij Motor Village is het onthaal van fleetklanten een prioriteit. Dit omvat:

  • Een business corner met WiFi en dranken
  • Een car wash & go
  • Een compleet testpark
  • Een grote en gemakkelijk toegankelijke parking
  • Een proactieve aanpak naar de bedrijven en chauffeurs toe

Nabijheid, professionalisme en beschikbaarheid zijn de kernwoorden van een fleetpolitiek die van toepassing is op de vernieuwde Alfa Romeo -, Fiat -, en Jeep gamma’s. Voor een premium aanpak moet u bij Motor Village zijn!

Contactpersonen

Olivier La Porta

Sales & Marketing Manager 0499 861 767 olivier.laporta@motorvillage.be

Locatie