Van Mossel – Vereenooghe Ieper

Gegevens

Adres

Zwaanhofweg 8
8900 Ieper

BTW nummer
BE0450.414.946
Website
E-mail
Info.mb.vereenooghe@vanmossel.be
Telefoon
Tel 051 550 550
Social Media

Introductie

Wie is Van Mossel Automotive Group?

Van Mossel Automotive Group is het grootste mobiliteitsbedrijf van de Benelux. Met meer dan 430 vestigingen verspreid over 7 landen (Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken) heeft het bedrijf in 75 jaar tijd een belangrijke positie verworven op de automotive markt. Ruim 6.600 werknemers werken er iedere dag aan het motto ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’, met respect voor de kernwaarden die de groep hanteert. Hieronder vallen bijvoorbeeld gastheerschap en resultaatgerichtheid.

De groep realiseert een omzet van ongeveer €6,3 miljard op jaarbasis.

 

Wat biedt de groep aan?

Van Mossel is officieel dealer van 43 automerken, waarvan er 31 in België verdeeld worden. Wat het bedrijf zo uniek maakt, is haar alles-onder-één-dak benadering met als doel de complete ontzorging van de klant. Zo vind je er het totale pakket: van de aankoop van auto’s en financiering tot verzekering en leasemogelijkheden. Verder kan de klant steeds bij het bedrijf terecht voor verschillende aftersales-diensten, waaronder onderhoud, herstellingen, Carrosserie en Premium Service. Dankzij Premium Service heeft de Van Mossel klant de mogelijkheid om, ongeacht het automerk, bij een Premium Service vestiging langs te gaan voor onderhoud.

International Car Lease Holding maakt eveneens deel uit van de groep, met een indrukwekkende vloot van meer dan 120.000 voertuigen vertegenwoordigd door Van Mossel Autolease, Van Mossel Westlease, J&T Autolease en DirectLease. Ook voor het leasen van fietsen en bedrijfsvoertuigen is Van Mossel de ideale partij. Tot slot kan je bij Van Mossel rekenen op een team van ervaren Fleet Accountmanagers voor je wagenparkbeheer. Met een specialisatie in de vergroening van het wagenpark en ondersteuning bij cafetariaplannen, zorgen zij steeds voor advies op maat.

Van Mossel Automotive Groep is met ruim 5000 medewerkers in bijna 75 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste automotive bedrijven in Nederland en België. Ons bedrijf telt ruim 330 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

Onze missie en visie

Van Mossel Automotive Groep is een familiebedrijf met bijna 75 jaar ervaring en nog altijd veel ambitie.

Wij zien het als missie om onze belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ voor iedereen waar te maken. Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan aan de basis van ons succes. Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Gebaseerd op kwaliteit, operationele perfectie, duurzame financiële resultaten en klantentevredenheid.

Dit bereiken we door:

  • Een multibrand strategie onder de paraplu van ons merk ‘Van Mossel Automotive Groep’
  • Verdere (internationale) groei in automotive retail, leasing en schadeactiviteiten
  • Optimaliseren van ons relatiebeheer door middel van CRM, internet en social media
  • Investeringen in (persoonlijke) groei van ons personeel, organisatie en dienstverlening
  • Scherpere prijzen voor de klant door continue kostprijsverlaging
  • Zo dicht mogelijk bij de klant aanwezig te zijn

Met meer dan 300 vestigingen draait het al lang niet meer alleen om auto’s verkopen en onderhouden. Op al onze locaties werken wij aan de mobiliteit van morgen, voor jou én voor iedereen. Van nieuwe tot tweedehandswagens, van onderhoud tot herstelling, van verzekering tot financiering, van lease- tot laadoplossingen, bij ons vind je alles onder één dak. Bovendien kunnen wij door ons ruim aanbod aan merken en diensten, iedere klant op weg helpen met de meest gepaste mobiliteitsoplossing voor zijn of haar noden én budget.

 

Benieuwd naar al onze diensten?

Ontdek het op www.vanmossel.be

Contactpersonen

Contact

Olivier Seys

Fleet Ambassador +32 57 22 46 48 +32 479 42 03 69 Olivier.seys@vanmossel.be
Contact

Justine De Poorter

Fleet Ambassador +32 51 55 05 48 +32 473 56 21 51 Justine.depoorter@vanmossel.be

Locatie