Gert Hendrickx is de nieuwe head of sales & fleet Lexus

Het vertrek van Wim Rommel naar PSA Belux brengt met zich mee dat het organigram bij Toyota en Lexus Belux hertekend wordt. Er komt geen vervanger voor Wim Rommel maar een open structuur waarbij de functies als volgt ingevuld worden.

Michael Roosen is managing director van Toyota & Lexus Belux gebleven, hier verandert er dus niets. Joris Clavie, ex sales director Toyota,  neemt de functie van business performance director voor beide merken op zich en is dus verantwoordelijk voor de sales & after sales business van Toyota & Lexus.

Gert Hendrickx geeft zelf toelichting bij zijn nieuwe functie en die van zijn collega Stef Holemans: “Ik was tot voor kort fleet business development manager large accounts voor Toyota & Lexus en zal in mijn nieuwe functie van head of sales & fleet Lexus verantwoordelijk zijn voor het behalen voor de sales targets. Dit zal vooral gebeuren via een goede ondersteuning van het netwerk, zowel op retail- als fleetvlak, vooral gericht naar KMO’s en zelfstandigen. Belangrijk hierbij is ook dat mijn collega Stef Holemans en zijn team Lexus blijven vertegenwoordigen zowel naar onze ‘large account’-fleetklanten als naar de leasemaatschappijen. De expertise en ervaring van het fleetteam is cruciaal want 75% van de Lexus-verkopen in de Belux gebeurt aan fleetklanten. Het netwerk zal vooral het eerste contactpunt zijn voor onze KMO-strategie en voor ondernemers in eigen streek.”

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

Tags: Auto