National Car Rental: “priority service” voor businessklanten in Brussels Airport

NCRNational Car Rental, een onderdeel van de groep Enterprise Holdings, gaat binnenkort van start met een ‘Priority Service’ voor de professionele reizigers die lid zijn van de Emerald Club, het getrouwheidsprogramma van National Car Rental. Deze service zal beschikbaar zijn in een dertigtal Europese luchthavens, waaronder Brussel/Zaventem.

Hoe werkt het?

Bij de reservatie van een voertuig moeten de leden van de Emerald Club hun lidnummer opgeven. Op dat moment zullen ze een e-mail ontvangen met uitleg over de te volgen procedure. De leden mogen zich dan onmiddellijk naar de parking begeven, zonder langs te gaan bij het verhuurkantoor. Op de parking zullen ze kunnen kiezen uit twee voertuigen die tegemoetkomen aan het gamma dat ze bij hun reservatie hebben opgegeven. Van zodra ze hun keuze gemaakt hebben, hoeven ze alleen nog hun kredietkaart en hun rijbewijs te overhandigen voor de ondertekening van het contract. Na het afhandelen van deze formaliteiten, kunnen ze hun reis verderzetten aan het stuur van hun huurwagen.

Welke luchthavens?

Duitsland: Düsseldorf en Frankfurt

België: Brussels Airport

Spanje: Allicante, Barcelona, Madrid, Palma de Mallorca en Valencia

Frankrijk: Bordeaux, Marseille, Nice, Paris Orly, Paris CDG en Toulouse

Groothertogdom Luxemburg: Luxembourg City

Ierland: Dublin

Rome: Roma Fiumicino

Nederland: Amsterdam

Portugal: Lissabon

Verenigd Koninkrijk: Belfast International, Birmingham, Edinburgh, Glasgow, Londen Heathrow, Manchester, Southampton en Stanstead

Zwitserland: Genève en Bazel

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!