Roeland Vriens wordt Fleet & Remarketing Manager bij Ford

Enkele weken geleden kondigden we u het vertrek van Roeland Vriens bij Opel Belgium aan.

Ford Motor Company Belux heeft net aangekondigd dat Roeland de rangen versterkt van het merk met het ovale logo en dat vanaf 1 november eerstkomende. Roeland Vriens zal dat doen in de functie van Fleet & Remarketing Manager.

In zijn nieuwe functie staat Roeland Vriens direct onder Peter Bertin, Managing Director van Ford Belux (en daarvoor ook van Opel Belgium, waar hij vervangen werd door Sarah Timmermans).

Ronny Veireman naar departement bedrijfsvoertuigen

Hierdoor volgt Roeland Vriens Ronny Veireman op, die het Departement Bedrijfsvoertuigen versterkt als Field Manager CV. Ronny zal verantwoordelijk zijn voor het opvolgen en uitbouwen van de verkoopactiviteiten over alle kanalen van de Bedrijfsvoertuigencentra.

20 jaar ervaring

Op zijn 47e beschikt Roeland Vriens over 20 jaar ervaring in de fleetsector. Hij begon bij Opel Belgium in 2006, nadat zijn carrière begon als Fleet Advisor voor Renault. Bij Opel was hij achtereenvolgend Account Manager Fleet & Lease, Business Development Manager en Manager Fleet & Remarketing Used Vehicles. Roeland werd zelfs verkozen tot FLEET Manager of the Year in 2016.

Even ter herhaling: de opvolger van Roeland Vriens bij Opel Belgium is al enkele dagen gekend, met name Guy Van Gaever.

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV EV Overview
Trending