Toyota City en Lexus Brussels maken je wegwijs doorheen de fiscaliteit

Sinds 1 juli bestellen we enkel nog elektrische wagens voor onze bedrijfsvloot… of toch niet? De realiteit – en dat weten onze trouwe lezers – ligt heel anders, met (plug-in)hybride oplossingen die TCO-matig nog een meerwaarde kunnen bieden en zelfs benzine en diesel lijken nog niet helemaal afgeschreven.

De ideale oplossing kiezen in dit speelveld is met andere woorden niet zo vanzelfsprekend als je zou denken. Om je wegwijs te maken doorheen de nieuwe fiscale regels, organiseren Toyota City en Lexus Brussels een evenement speciaal voor de fleetsector.

Om terug helemaal mee te zijn, verwelkomen Toyota City en Lexus Brussel je op donderdag 28 september voor een gezellige avond in microbrouwerij Chez Bobbi in Ittre (nabij Nijvel). Bij een hapje en drankje beantwoorden onze specialisten al je vragen en gaan ze in op recente ontwikkelingen die ook voor jouw vloot belangrijk zijn. En uiteraard mag een bezoekje aan de brouwerij niet ontbreken.

Twee sprekers zullen ook het woord nemen: iemand van Toyota Belgium die u doorheen het gamma van het merk gidst, vol met interessante (plug-in) hybrides en EV’s, gevolgd door een specialist van TCO FLEET die u zal bijscholen in het opmaken van TCO-berekeningen.

Inschrijven voor het evenement kan via deze link.

#Auto #Fleet Management

Lees ook:

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

/ newsletters
FLEET's Flow nieuwsbrief is een wekelijks briefing van het laatste nieuws in de FLEET wereld.
Ontvang de newsletter
/ magazine
Een voorkeur voor print? Ontvang ons magazine FLEET tweemaandelijks gratis in de bus!
Ontvang het magazine