Twee nieuwe herstelcentra in Etterbeek en Hasselt voor Cryns Carrosserie Center

In deze uitdagende tijd blijft Cryns verder bouwen aan haar groeiambitie. Het voegt in één klap twee nieuwe herstelpunten toe aan de groep. In Etterbeek willen ze met de opening van een tweede centra in Brussel de regio sterker kunnen bedienen. De carrosserie in Hasselt wordt het eerste herstelpunt in Limburg voor de groep.

Car Selection in Etterbeek (Brussel)

Car Selection werd opgericht in 1988, zaakvoerder Guy Goetghebuer bouwde gedurende 33 jaar aan een sterke reputatie. De hersteller verkreeg zo het Eurogarant kwaliteitslabel als onderschrijving van deze inspanningen. De carrosserie beschikt over een ruime werkplaats en parking, een troef in het centrum van Brussel. Car Selection wil met de aansluiting bij de Cryns groep een volgende stap zetten in de verdere professionalisering van hun diensten en ontwikkeling van hun mensen.

Voor Cryns Carrosserie Center is het een nieuwe stap in de sterke opmars dat het bedrijf doorvoert. De tweede vestiging in Brussel vergroot het aanbod en de bereikbaarheid van Cryns in de economisch welvarende regio. Zo wil Cryns een extra oplossing bieden voor de Brusselaar en professionele vloten. Cryns versterkt bij deze de ambitie om een toonaangevende speler te blijven binnen haar sector. Naast investeringen in dienstverlening en hersteltechnieken werkt het ook voortdurend aan de kwalitatieve uitbreiding van de groep.

Carrosserie Putzeys in Hasselt

Carrosserie Putzeys in Hasselt besloot om eveneens mee te stappen in het Cryns verhaal. Op die manier wil het zich verder ontwikkelen en gewapend zijn voor de toekomst.

Carrosserie Putzeys kende haar oprichting in 1963. Oprichter Pierre Putzeys ondernam actie wegens het toenemend succes van de beginnende carrosserie en besloot in 1970 een nieuwe werkplaats te bouwen. Strategisch gelegen aan de buitenring rond Hasselt bouwde de hersteller een sterke reputatie uit. Op vandaag telt de onderneming 9 personeelsleden en besloot ook dochter Martine Putzeys mee in de zaak te stappen. De aansluiting bij de Cryns groep is een certitude voor een onderbouwde verdere ontwikkeling van het bedrijf in een vandaag uitdagende branche.

Voor Cryns Carrosserie Center wordt het een eerste kennismaking met de provincie Limburg. Eerder dit jaar pakte Cryns uit met een eerste West-Vlaamse vestiging en een tweede herstelpunt in Brussel, het bouwt gestaag verder aan de geografische dekking.

#Auto

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending