Arval België lanceert Arval Mid-Term Rental

arval-300x197Arval België kondigt de lancering aan van Arval Mid-Term Rental, een nieuwe formule voor de verhuur van voertuigen voor een periode van 1 tot 24 maanden, én een antwoord op de vraag van bedrijven naar meer flexibiliteit. Arval Mid-Term Rental is complementair aan de verhuur op lange termijn. De nieuwe verhuurformule, die loopt over een periode van 1 tot 24 maanden, is een flexibele oplossing voor bedrijven die tijdelijk meer voertuigen nodig hebben omwille van piekactiviteiten, seizoenswerk en verschillende vormen van tewerkstelling (proefperiode, contract van bepaalde duur). Ze laat bovendien ook een beter wagenbeheer toe wanneer een onderneming minder zicht heeft op de fluctuatie in haar activiteiten.

“Arval Mid-Term Rental helpt ondernemingen hun business in een gunstig ritme te doen groeien. Het innovatieve product draagt bij tot de optimalisatie van de voertuigenvloot, en we zijn er zeker van dat het vele verantwoordelijken zal overtuigen”, beklemtoont Roberto Fonseca, general manager van Arval Belgium.

Arval stelt een degressief tarief voor in functie van de verhuurtermijn. Hoe langer de beoogde verhuurtermijn, hoe lager de prijs wordt. Bovendien kan Arval haar Mid-Term Rental klanten ondersteunen bij de ontwikkeling van hun activiteit en hen op die manier laten kennis maken met  operationele leasingcontracten zonder meteen een langlopend contract te moeten aangaan.

Het bedrijf kiest een voertuigcategorie aangepast aan zijn behoeften, in functie van het professionele gebruik (stadswagen, compact, kleine bedrijfswagens …) en van het budget. Alle diensten zijn inbegrepen in het contract (onderhoud, service, banden, verzekeringen, …). De klant hoeft dus niet te kiezen tussen verschillende opties.

“Met Arval Mid-Term Rental wordt een specifieke voertuigcategorie aangeboden in een geïntegreerde huurformule. Dankzij dit duidelijke, transparante aanbod is het snel kiezen voor de meest geschikte formule”, vervolgt Roberto Fonseca.

Bovendien beantwoordt het product aan alle bedrijfsvereisten op vlak van veiligheid en uitstoot van CO2. Inderdaad, de Arval-vloot voor Mid-Term Rental bestaat uit recente voertuigen, conform aan de actuele normen. Ook het kostenplaatje draagt bij aan de competitiviteit van dit aanbod.

Ten slotte garandeert Arval de snelle uitlevering van de voertuigen binnen 48 uur en dit overal in België.

 

#Fleet Management

Schrijf u nu in op FLOW, de wekelijkse e-letter van FLEET.be!

FLEET Dealers FLEET Sector FLEET.TV TCO
Trending