CIAC Toyota Gent

Données

Adresse

Brusselsesteenweg 506
9050 Ledeberg

Site internet

Introduction

Het complete pakket

Voor het meest complete fleetpakket in de regio groot Gent moet je bij Ciac zijn! De Ciac-groep bestaat uit: Peugeot Ciac Aalst, Peugeot Ledeberg, Ford Ledeberg, Carrosserie Bijloke en de Ciac fleet leasingmaatschappij. Daarenboven startte de groep in 2014 een samenwerking met Toyota Belgium te Sint-Amandsberg.

En als we even verder bouwen op die recente samenwerking met Toyota: de Japanse autobouwer biedt een haast volledig aanbod aan hybridewagens aan met de stadswagen Yaris, SUV’s als de C-HR en RAV4, middenklasser Auris (met ook de breakvariant Auris TS) en dan vergeten we nog de gekendste hybride ter wereld: de Toyota Prius. Die hybrides worden nog eens aangevuld met andere fleettoppers. Zo lanceert Toyota begin september de nieuwe Aygo. Ideaal als promowagen of kleine stadswagen in de fleet.

Extra voor fleet

Net als Toyota heeft Ciac van volledigheid een ware werkfilosofie gemaakt. Bij de concessiehouder kan u dan ook voor meer terecht dan een gewoon onderhoud. Verzekering, financiering, leasing, breng- en haalservice, vervangwagens (zowel personen- als bestelwagens), verhuur van bestelwagens,… het is allemaal mogelijk bij de Oost-Vlaamse concessiehouder.

En fleetklanten kunnen op iets extra rekenen. We bieden alle mogelijkheden aan zoals full lease (operationele leasing), renting, financiële lease, financieringen,… Wij beschikken binnen de groep zoals eerder gezegd zelfs over een eigen leasingfirma. Daarenboven zorgen we altijd maximaal voor een mobiliteitsoplossing. Een fleetklant wil en kan immers niet geïmmobiliseerd geraken in onze ogen.

Met die aanpak gooide de groep trouwens al hoge ogen. Dit jaar werd Ciac tot Business Center Plus gekroond door Toyota Belgium. Dit wil zeggen dat we tot één van de elf grootste business centra tot nu toe behoren in België. Een mooie onderscheiding die ons extra drive geeft om nog meer in te zetten op ons B2B cliënteel!

Contact

Stefaan Beeckman

Vestigingsmanager 09 231 78 78 0476 75 08 26 s.beeckman@ciac.be

Location