CIAC Toyota : Toyota Business Center

Données

Adresse

Eendrachtstraat 2
9300 Aalst

Site internet

E-mail
ciac.aalst@toyotabelgium.net
Tél
Tél 053 76 96 00

Introduction

Toyota. Think about it!

Toyota is de referentie op de hybride markt. Dit zowel voor particuliere als professionele klanten. Naast benzine en zelf opladende Hybride voertuigen is het Toyota aanbod nu uitgebreid met Plug-In Hybrides. In de nabije toekomst zullen hieraan ook nog vol-elektrische voertuigen worden toegevoegd. Al deze voertuigen laat CIAC Toyota u graag ontdekken in onze showrooms. Verder heeft Toyota ook al een voertuig op waterstof, de MIRAI. Zo zijn we met CIAC en Toyota klaar om iedereen, nu en in de toekomst, met de juiste mobiliteitsoplossing te voorzien. Dit onder het nieuwe moto van Toyota “No more boring cars!”

Met een vestiging te Gent en te Aalst zijn we aanwezig in de twee belangrijkste steden van Oost-Vlaanderen, zodat u gemakkelijk en snel de weg naar CIAC Toyota kunt vinden.

Van A tot Z met CIAC

CIAC biedt u het complete fleetpakket aan voor de regio groot Gent en regio Aalst. Dit door niet enkel over merken concessies Toyota (te LEDEBERG en AALST), Lexus (te LEDEBERG) en Ford (te LEDEBERG) te beschikken, maar ook een carrosseriebedrijf (te LEDEBERG en AALST) en een leasingmaatschappij in de groep te hebben. Zo zorgt CIAC ervoor dat u en uw bedrijf steeds maximaal mobiel blijft.

Een bijkomende plus zijn de gekozen liggingen van onze vestigingen. Steeds aan de rand van de steden zijn CIAC-vestigingen dichtbij de afritten van de autosnelwegen en voorzien van ruime parking.

Een breng- en haalservice of een vervangwagen is steeds mogelijk gedurende onderhoudswerken of herstellingen zodat u of uw werknemers steeds verder kunnen met hun activiteiten. Al onze wachtruimtes zijn natuurlijk ook uitgerust met gratis WIFI en een werkplek zodat ook hier niet nutteloos gewacht moet worden.

Graag ontmoeten we u voor een persoonlijk voorstel en/of een vrijblijvende testrit.

Openingsuren verkoop AALST
Maandag tot vrijdag: 9u00 tot 18u00
Zaterdag: 10u00 tot 17u00

Openingsuren na-verkoop AALST
Maandag tot vrijdag: 8u00 tot 17u30
Zaterdag: gesloten

Contact

Yves Holsteyn

053 76 96 08 0476 60 35 15 y.holsteyn@ciac.be

Felix de Hemptinne

053 76 96 08 f.dehemptinne@ciac.be

Location