Citroen Traxxion Evergem

Données

Adresse

Brugse Steenweg 11
9940 Evergem

Numéro de TVA
BE 0473.418.792
Site internet
E-mail
citroenevergem@traxxion.be
Tél
Tél 09 227 50 33
Social Media

Introduction

Uw expert in mobiliteit

In 1980 starten Denis en Marleen Steenbeke een Peugeot-garage in Drongen. De garage in Drongen is de start van een bloeiend verhaal voor Peugeot in de streek van Gent en het Meetjesland en leidt in 2004 tot de opening van de Blue Box showroom in Waarschoot.

In 2008 verhuizen de werkplaats en showroom van Drongen naar Evergem, de carrosserie blijft nog even ter plaatse.

Na een vernieuwing en aanpassing van de werkplaats in Waarschoot, kan de carrosserie in 2011 mee aansluiten in Waarschoot en sluit de vestiging in Drongen.
Met de overname van Peugeot-concessie Coussement in Deinze in 2016 verruimt garage Steenbeke zijn regio zodoende een nog betere service te kunnen bieden.

In 2018 besluiten Denis en Marleen om een partnership aan te gaan met Citroën Verhelst en Tielt Motors om voortaan samen verder te gaan onder de naam Traxxion, de nieuwe multimerkengroep die de regio Tielt tot aan Gent-West bewerkt.

Deze samenwerking zal nog leiden tot de verbouwing van de vestigingen in Tielt en Evergem om de merken Citroën en Peugeot onder 1 dak te brengen.

Dankzij dit partnership kan u bij ons een ruim aanbod aan nieuwe, tweedehands- en stockwagens vinden en bieden wij u een compleet dienstenpakket voor uw wagen(park).

De fleetexperts volgen op regelmatige basis opleidingen om onze klanten op de beste mogelijke manier oplossingen aan te reiken. Financieringen, verzekeringen, de laatste fiscale ontwikkelingen, uitrusting, ombouwingen, … dit klinkt onze fleetexperts als muziek in de oren. U vindt een fleetexpert in elke vestiging.

Aangezien Peugeot Traxxion Deinze bevoorrecht Peugeot Business Partner is, kunnen wij voor deze opleidingen rekenen op de steun van Peugeot Business dat oplossingen op maat biedt voor al haar zakelijke klanten met een dicht-bij-de-klant strategie.

Ons Business-team staat voor u klaar om uw professionele wensen te vervullen, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Wij bieden u een persoonlijke samenwerking met onze fleetexpert, een grote voorraad aan al onze Business- en bedrijfsmodellen, een wagenpark voor testritten, een compleet aanbod aan financieringen en diensten, aangepaste openingstijden, afspraken binnen 72 uur en altijd een vervangend voertuig tot uw beschikking.

Peugeot Traxxion werkt samen met alle leasingmaatschappijen, zowel op vlak van verkoop, service als op vlak van naverkoop.

Daarbij zijn de klant, het oplossen van zijn mobiliteitsprobleem tegen de best mogelijke prijs én het bieden van kwaliteit en service ook onze grootste prioriteiten.

Wij bieden u met ons zeer uitgebreid Peugeot-gamma een oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte.
De 108, 208, 308, de gloednieuwe 508, de SUV’s 2008, 3008 en 5008 en ook de New Rifter zijn stuk voor stuk sterkhouders in hun segment met uitgebreide standaarduitrustingen en ecologische motoren.

Ook met het uitgebreide gamma aan bedrijfsvoertuigen met de New Partner, Expert, Traveller en Boxer kunnen we een oplossing op maat van uw noden aanbieden. Om nog maar te zwijgen van alle mogelijke ombouwingen, kippers, bedrijfswagens met open laadbak, grote volumes, isotherme bedrijfswagens. Samen met onze fleetexpert vindt u zeker een wagen naar uw gading.

Kom daarom zeker eens langs voor een vrijblijvende testrit en offerte.

 

Location