Citroën Traxxion Tielt

Données

Adresse

Szamotulystraat 24
Industriepark Tielt-Noord
8700 Tielt

Numéro de TVA
BE 0405.230.663
Site internet
E-mail
citroentielt@traxxion.be
Tél
Tél 051 40 03 16
Social Media

Introduction

Uw expert in mobiliteit

Garage Verhelst werd in 1939 opgericht door Victor Marcel Verhelst. Twee generaties later, in 1992, staat Peter Verhelst klaar om de garage verder uit te bouwen. Peter en Stéphanie Van Ryckeghem verhuizen de garage in 2004 naar een nieuwe site in de Szamotulystraat in het industriepark Tielt-Noord.

In 2018 besluiten Peter en Stéphanie om een partnership aan te gaan met garages Peugeot Steenbeke en Tielt Motors om voortaan samen verder te gaan onder de naam Traxxion, de nieuwe multimerkengroep die de regio Tielt tot aan Gent-West bewerkt. Deze samenwerking zal in 2019 ook nog leiden tot de verbouwing van onze vestiging in Tielt om de merken Citroën en Peugeot onder 1 dak te brengen.

Dankzij dit partnership kan u bij ons een ruim aanbod aan nieuwe, tweedehands- en stockwagens vinden en een compleet dienstenpakket voor uw wagen(park).

De opvolging van onze klanten gebeurt door fleetexperts die op constante basis opgeleid worden om de nieuwste technieken aan te leren en de trends te herkennen. Financieringen, verzekeringen, de laatste fiscale ontwikkelingen, uitrusting, ombouwingen, … dit klinkt onze fleetexperts als muziek in de oren.

Aangezien Citroën Traxxion Tielt bevoorrecht Citroën Business Partner is, kunnen wij voor deze opleidingen rekenen op de steun van Citroën Business dat oplossingen op maat biedt voor al haar zakelijke klanten met een dicht-bij-de-klant strategie.

Ons Business-team staat voor u klaar om uw professionele wensen te vervullen, ongeacht de omvang van uw bedrijf. Wij bieden u een persoonlijke samenwerking met onze fleetexpert, een grote voorraad aan al onze Business- en bedrijfsmodellen, een wagenpark voor testritten, een compleet aanbod aan financieringen en diensten, aangepaste openingstijden, afspraken binnen 72 uur en altijd een vervangend voertuig tot uw beschikking.

Citroën Traxxion Tielt werkt samen met alle leasingmaatschappijen, zowel op het vlak van verkoop, service als naverkoop.

Daarbij zijn de klant, het oplossen van zijn mobiliteitsprobleem tegen de best mogelijke prijs én het bieden van kwaliteit en service ook onze grootste prioriteiten.

Wij bieden u met ons zeer uitgebreid Citroën-gamma een oplossing voor elke mobiliteitsbehoefte.
De C3, de C3 Aircross, de C4 en C4 Cactus, de C4 Space Tourer en de Grand C4 Space Tourer en de gloednieuwe C5 Aircross zijn stuk voor stuk sterkhouders in hun segment met uitgebreide standaarduitrustingen en ecologische motoren.

Ook met het uitgebreide gamma aan bedrijfsvoertuigen met de Nemo, Berlingo Van, Jumpy en Jumper kunnen we een oplossing op maat van uw noden aanbieden. Om nog maar te zwijgen van alle mogelijke ombouwingen, kippers, bedrijfswagens met open laadbak, grote volumes, isotherme bedrijfswagens. Samen met onze fleetexpert vindt u zeker een wagen naar uw gading.

Kom daarom zeker eens langs voor een vrijblijvende testrit en offerte.

 

Contact

Peter Verhelst

Zaakvoerder 051 40 03 16 peter@traxxion.be

Location