Groep JAM Dilsen-Stokkem

http://www.groepjam.be
Mercedes-Benz

Gegevens

Adres

Boslaan 57
3650 Dilsen-Stokkem

BTW-nummer
BTW BE 0476 043 831
Website
http://www.groepjam.be
E-mail
dilsen@groepjam.be
Telefoon
Tel 089 51 84 30
Social Media

Introductie

Centre of Excellence

Net als Mercedes-Benz kan ook Groep JAM op een roemrijke geschiedenis rekenen, waarvan de fundamenten al in 1934 werden gelegd. Toen begon Louis Raedschelders een garage met tankstation in Maaseik. Zijn latere compagnon Vital Hermans start in 1944 als hersteller van fietsen en motoren in Hasselt. In 2000 bundelen zij hun passie en ervaring, nog een jaar later richten opvolgers Jan Broos, André Hermans en Marc Raedschelders de Groep JAM op, met vestigingen in Hasselt, Bree, Lommel en Dilsen-Stokkem. In enkele jaren tijd groeit de groep uit tot een “Centre of Excellence” voor particuliere en professionele klanten.

Die laatste categorie is trouwens belangrijk voor de groep. “Fleet is cruciaal voor het halen van onze targets. Een klare strategie is dan ook onontbeerlijk”, klinkt het. Daarbij kan u als fleetklant rekenen op een service op maat. “De klant komt bij ons altijd op de eerste plaats, los van vlootgrootte! Groep JAM maakt dat de klant zich thuis voelt, zowel bij de afdeling van de personenwagens als bij die van de bedrijfsvoertuigen, en als één geheel door onze concessie wordt behandeld.”

Die service wordt verleend door twee Fleet ambassadeurs (personenwagens en bedrijfsvoertuigen), ondersteund door de Key Accountmanager voor de service naverkoop. Het commercieel personeel kreeg daarvoor heel wat opleidingen, waaronder die tot Fleet ambassadeur, gegeven door Mercedes-Benz en Fleet Sales Vans Advanced (gecertifieerde verkopers) om u op excellente wijze van dienst te zijn.

Daarenboven krijgen fleetklanten fiscaal vriendelijke voorwaarden, die zowel voor de personenwagens als voor de bedrijfsvoertuigen gelden. Mercedes-Benz biedt een ruime waaier van kortingen aan, afhankelijk van de grootte van de klant, de aard van de bestelling en het type voertuig. Bovendien kan u ook rekenen op speciale voorwaarden van Mercedes Financial Services om binnen het uitgebreide Mercedesaanbod de perfecte aanvulling voor uw vloot te kunnen selecteren.

Begin 2019 nieuwe Multimerk Carrosserie:
Bruglaan 55 – 3960 Bree

Groep JAM heeft eveneens vestigingen te Bree, Hasselt en Lommel

Contactpersonen

Jan Broos

Gedelegeerd Bestuurder Groep JAM

Julie Raedschelders

Gedelegeerd Bestuurder Groep JAM

Philip Ceuleers

Sales Director Mercedes-Benz & smart Groep JAM 011 27 90 16 0495 20 35 16 philip.ceuleers@groepjam.be

Locatie