Groep JAM Dilsen-Stokkem

Mercedes-Benz

Données

Adresse

Boslaan 57
3650 Dilsen-Stokkem

Numéro de TVA
BE 0423.585.340
Site internet
E-mail
receptie.dilsen-stokkem@groepjam.be
Tél
Tél 089 51 84 30
Social Media

Introduction

Groep Jam: sterke speler in Limburg

 

Wie zijn we?

Groep Jam is erkend concessiehouder Mercedes-Benz en smart en telt 4 vestigingen in Hasselt, Bree, Dilsen-Stokkem en Lommel. Troeven zijn het officieel Mercedes-AMG Performance Center in Hasselt en de gloednieuwe carrosserie-afdeling in Bree. Die beschikt over de modernste technieken en installaties en wordt ook vergezeld door een Certified used cars showroom.

Groep Jam is, samen met concessiehouders GMS Leuven-Tienen, Claes & Zonen en SMC Mechelen-Wemmel, onderdeel van de GMS Group. Een sterk netwerk van 12 Mercedes-Benz dealerships in Limburg, Vlaams-Brabant en Mechelen.

 

Wat betekenen we voor u?

U kan bij Groep Jam terecht voor verkoop, onderhoud, herstellingen, carrosserie, banden, verzekeringen, financiële producten, PartsPro onderdelen, connectiviteitsoplossingen en meer. En dit voor personenwagens, bestelwagens en trucks. Kortom: wij zijn uw one-stop Mercedes-Benz mobiliteitspartner.

Bij Groep Jam staat de klant altijd centraal: van advies op maat tot service na verkoop. Wij denken met u mee. En dat in de vier vestigingen te Hasselt, Bree, Dilsen-Stokkem en Lommel.

 

Hey Mercedes, let’s talk fleet

Onze fleet ambassadors staan klaar met advies op maat voor uw onderneming. Ze helpen u met plezier verder bij al uw fiscale vragen en TCO’s. Meer weten? Bekijk op deze pagina enkele fleet video’s over TCO, elektrisch rijden, fiscaliteit en onze Mercedes Me diensten.

Contact

Contact

Alexandre Jacquet

Fleet Ambassador Cars +32 479 72 22 26 alexandre.jacquet@groepjam.be
Contact

Paul Wijgaerts

Van Manager 0496 26 26 04 paul.wijgaerts@groepjam.be
Contact

Maarten Desutter

Site Manager 089 51 84 35 maarten.desutter@groepjam.be

Thierry Jacquet

Managing Director 011 27 90 00 thierry.jacquet@groepjam.be

Location