Group Pashuysen Hyundai Diest

Données

Adresse

Leuvensesteenweg 42/44
3290 Diest

Numéro de TVA
BE 0438 6623 308
Site internet
E-mail
fleet@pashuysen.be
Tél
Tél 013 33 79 50
Social Media

Introduction

Dé partners van uw professionele succes

 

Uw ervaren fleetpartner: Group Pashuysen

Al meer dan 70 jaar en 3 generaties staat Group Pashuysen bekend om zijn uitstekende kwaliteit en service. Met zijn volledig dienstenaanbod engageren we ons om u mobiliteitsoplossingen te bieden, die perfect op uw beroepseisen afgestemd zijn.

 

Hyundai en Group Pashuysen: uw weg naar uw professionele succes

KMO-bedrijfsleider met mobiele teams of beheerder van een grote fleet: bij Group Pashuysen vindt u een pasklare oplossing voor uw professionele mobiliteit – afgestemd op het profiel van uw fleetgebruikers, uw car policy en uw budget.

 

Hyundai: new premium fleetwagens

Hyundai is een van de snelst groeiende merken in Europa. Net als Group Pashuysen, speelt Hyundai volop de kaart van de kwaliteit, service en volledigheid. Wie het gamma bekijkt, ziet meteen dat er veel aandacht besteed wordt aan de wensen van fleetklanten. Het wagenpark is jong, vooruitstrevend en op maat van businessklanten.

 

De new premium-bedrijfswagens van Hyundai hebben dan ook alles in huis om mobiel werken en ondernemen aangenaam te maken:

  • veelzijdige fleetmodellen – ook elektrisch: personenwagen, SUVs, lichte vrachtvoertuigen;
  • ongeëvenaarde zuinigheid en veiligheid;
  • een rijke afwerkingskwaliteit- standaard inbegrepen.

Hyundai is bovendien het enige automerk dat standaard vijf jaar garantie biedt – zonder kilometerbeperking.

 

Nazorg op de eerste plaats

Group Pashuysen engageert zich om ondernemers creatieve en vernieuwende mobiliteitsoplossingen te bieden. Onze verkopers staan u met kennis van zaken bij om uw vloot perfect op uw car policy en uw verwachtingen af te stemmen. En, u hebt bij ons een voetje voor. Reken gerust op zorgeloos onderhoud en service na verkoop, … precies wat u als fleetmanager of uw medewerkers belangrijk vinden.

Location