Vermant Antwerpen-Zuid

antwerpenzuid@kiavermant.be
www.kiavermant.be

Tél 03 870 70 70

Boomsesteenweg 4
2630 Aartselaar

TVA BE 0537 920 824

Contact

Gedelegeerd Bestuurder

Guy Vermant
015 29 25 20
guy@vermant.be

Operationeel Manager

Dirk Rosiers
015 27 77 77
0470 208 806
dirk@kiavermant.be

Fleet Verantwoordelijke

Thomas Beckers
0475 21 66 86
thomas@vermant.be

KIA Vermant Aartselaar – Uw ‘award winning’ Kia concessie

KIA Vermant Aartselaar is vlot bereikbaar door haar ligging aan de A12/Boomsesteenweg. Met deze concessie bedienen we de hele Antwerpse zuidrand en aanvullend zijn we met Kia Vermant in Mechelen een vaste waarde op de as Brussel-Antwerpen.

Kia stelt u een zeer gevarieerd aanbod van modellen voor dat – naast de zeer actuele looks – vooral opvalt door het uitgebreide aanbod van vooruitstrevende aandrijflijnen.
Zo zijn er doorheen zowat het volledige gamma (full) hybride aandrijvingen mogelijk, alsook beschikt Kia met de e-Niro en de e-Soul over twee 100% elektrische modellen met meer dan 450 km WLTP-range.

De afwerking en betrouwbaarheid van onze wagens worden weerspiegeld in standaard 7 jaar garantie, van toepassing op het hele gamma.

Dit is niet on-interessant op de fleetmarkt, aangezien deze uitgebreide garantieperiode steeds zorgt voor een interessante maandprijs.

The Power to Surprise™

The Power to Surprise™ is meer dan louter een slogan, het is een visie. KIA Vermant en zijn medewerkers zijn hiervan de spil en hebben maar één doel, namelijk uw wensen en uw behoeftes op ieder moment te overtreffen.

Met een award-winnend team in Aartselaar (Beste Service 2018 én Nationale Fleet Dealer of the year) staan we dan ook garant voor topservice in onze verkoop en naverkoop.

‘Passie, betrouwbaarheid, expertise, familiaal en vernieuwend’ zijn reeds lang de kernwaarden van de Vermant Automotive Group en deze worden ook uitgedragen door elke medewerker van KIA Vermant.

Laat KIA Vermant Aartselaar uw fleetcenter zijn en verwacht het onverwachte.

Pin It on Pinterest