Vermant Antwerpen-Zuid

antwerpenzuid@kiavermant.be
http://www.kiavermant.be

Tel 03 870 70 70

Boomsesteenweg 4
2630 Aartselaar

BTW BE 0537 920 824

Contact

Zaakvoerder

Guy Vermant
guy@vermant.be

KIA Flee’d

De KIA VERMANT concessies zijn centraal gelegen tussen de economische metropolen Antwerpen en Brussel. Deze nieuwe vestigingen zijn volgens de KIA guidelines opgebouwd en wordt versterkt met de kernwaarden van de Vermant Automotive Groep.

KIA is er de laatste jaren in geslaagd een prominente reputatie op te bouwen die vele fabrikanten nu benijden. De kwaliteit en betrouwbaarheid, samen met het zeer gesmaakte design van het KIA-gamma zijn onmiskenbaar en zorgen voor een wereldwijde gerenommeerde reputatie.

De afwerking en betrouwbaarheid van onze wagens worden weerspiegeld in de 7 jaar garantie die op het hele gamma van toepassing is. KIA beschikt ondertussen over alle troeven om succesvol te worden in de fleetmarkt en streeft er dan ook naar om ook in deze competitieve markt toonaangevend te worden.

De jarenlange Vermant-ervaring en expertise in de fleetmarkt staat hiervoor garant!

The Power to Surprise™

The Power to Surprise™ is meer dan louter een slogan, het is een visie. KIA VERMANT en zijn medewerkers zijn de spil van dit alles en hebben maar één doel, namelijk uw wensen en uw behoeftes op ieder moment te overtreffen.

Op het gebied van verkoop beschikken wij over de juiste expertise, een zeer ruime showroom en een uitgebreid testwagenpark. Bovendien kunnen wij u, ook op gebied van service, alle faciliteiten en diensten aanbieden die u van een professionele fleet dealer mag verwachten.

‘Passie, betrouwbaarheid, expertise, familiaal en vernieuwend’ zijn reeds lang de kernwaarden van de Vermant Automotive Groep en deze worden ook uitgedragen door elke medewerker van KIA Vermant.

Laat KIA Vermant uw fleetcenter zijn en verwacht het onverwachte.

Pin It on Pinterest