Leo Peeters Vilvoorde

http://www.leopeeters.be

Gegevens

Adres

Leuvensesteenweg 240
1800 Vilvoorde

Introductie

De grootste Nissan-concessiehouder van het land

Fleetowners die kiezen voor Nissan vinden bij Leo Peeters een totaalaanbod. Naast het uitgebreide en milieuvriendelijke gamma van personenwagens en lichte bedrijfswagens krijgt men er een service op maat van de professional.

Het Nissan-gamma varieert van stadsauto’s (Micra) naar crossovers (Juke, Qashqai en X-Trail). over 4×4’s en monovolumes. Exclusief in het gamma zijn de 100 % elektrische wagens met LEAF en de elektrische bestelwagen e-NV200 Van. In het gamma bedrijfsvoertuigen is er de NV200, de NV300 en de NV400.

Garage Leo Peeters is een gezond familiebedrijf waar een sterke aanwezigheid in de fleet een prioriteit is. Een opgeleid team biedt u diverse mogelijkheden van financierings-, leasing- en onderhoudscontracten aan. De fleetafdeling is gebaseerd op een duidelijke structuur. Sales, fleet, atelier, bureel, carrosserie en het magazijn spelen goed op elkaar in. Dit bespaart onze klanten heel wat tijd en kosten. De grote voorraad aan fleetwagens betekent een snelle en onmiddellijke levering.

Wij beseffen immers maar al te goed dat continuïteit in uw mobiliteit zeer belangrijk is voor uw business. Onze eigen depannagedienst en carrosserieafdeling is belangrijk voor een snel herstel na schade. We kunnen  steeds zorgen voor een gratis inrij- of vervangwagen. Ons professioneel team van 75 medewerkers staat in voor het onderhoud en herstel van uw wagen en dit altijd met originele onderdelen.

Leo Peeters is vandaag de dag uitgegroeid tot de grootste Nissan-concessiehouder van België en is met 4 filialen zeer sterk aanwezig in Vlaams-Brabant en Mechelen. Nissan Leo Peeters is in de autobranche een sterk merk met een grote naamsbekendheid. Hierdoor krijgt u als klant een nog betere service en dienstenaanbod.

Contactpersonen

Chris Costers

Fleetverantwoordelijke 02 257 21 00 chris@vilvoorde.leopeeters.be

Erik Lauwers

Fleet advisor 0479 80 70 54 erik@vilvoorde.leopeeters.be

Bart Symons

Fleet advisor 0478 37 61 42 bart@leopeeters.be

Locatie