Gegevens

Adres

Achilles Heyndrickxlaan 2
9050 Gent (Ledeberg)

BTW nummer
BE 0811 494 971
Website
https://nissangent.be/
E-mail
info@nissangent.be
Telefoon
Tel 09/266.16.60
Social Media

Introductie

Nagelnieuwe showroom, tonnen ervaring

Enkele jaren lang ontbrak een Nissanconcessie in de streek rond Gent, maar daar is sinds juni 2017 verandering in gekomen. “Al enige tijd werd ons de mogelijkheid geboden om met GMS Leuven uit te breiden naar de Arteveldestad, maar het vinden van een juiste locatie vormde een probleem”, klinkt het bij GMS. “Tot het gebouw van Citroën BeLux vrijkwam. Een opportuniteit die we niet mochten missen.” En daarmee was de oprichting van GMS Store Gent een feit.

De recente opstart van de Gentse concessie zorgt ervoor dat klanten van GMS Store Gent binnenstappen in een nagelnieuwe showroom die ingericht is naar de meest recente normen van het Japanse merk. Bovenop die knappe omgeving kunnen klanten ook rekenen op een aangename wachtruimte, een ruime pool aan testwagens (volledig Nissangamma altijd aanwezig), hooggekwalificeerd technisch personeel met aanwezigheid van een Master Technicien en gratis vervangwagens.

En hoewel onze concessie nog maar net uit de startblokken is geschoten, kan je dat allesbehalve zeggen van het personeel. Onze verkopers zijn professionals die reeds jaren in het vak zitten en een jarenlange ervaring bij Nissan bezitten. Het stelt ons in staat de concessie om te vormen naar een soort kameleon die zich constant aanpast aan de vragen en eisen van de klanten. Ook binnen de fleetsector kan ons personeel trouwens rekenen op tonnen ervaring en staan we volledig open voor het fleetgebeuren. Wij zullen ook vanaf de tweede helft van 2018 dan ook regelmatig fleetevents organiseren.

De fleetsector is namelijk belangrijk voor GMS Store Gent. Elke fleetklant wordt dan ook behandeld als een klant en niet als een nummer. Een goede service zorgt immers mond-aan-mondreclame en dat is nog altijd de beste reclame. Een fleetklant kan ook andere klanten aanbrengen, daarom niet alleen maar bedrijven maar ook particulieren en dit is voor ons heel belangrijk.

Contactpersonen

Contact

Steven De Clercq

Fleet Sales Advisor 0484 26 23 82 b2b@nissangent.be

Tom Schoolmeesters

Zaakvoerder 09 266 16 60 tom.schoolmeesters@gmsgroup.be

Locatie