Nissan GMS Gent

Gegevens

Adres

Achilles Heyndrickxlaan 2
9050 Gent (Ledeberg)

BTW nummer
BE 0811 494 971
Website
E-mail
info@nissangent.be
Telefoon
Tel 09/266.16.60
Social Media

Introductie

Nissan Gent: de beste oplossing voor uw wagenpark

Nissan Gent is al jaren een gevestigde waarde in de provincie Oost-Vlaanderen. Het maakt deel uit van de Franse Groupe Maurin, met 20 Belgische vestigingen verspreid over heel België is Maurin Belgium een belangrijke speler geworden op de Belgische automarkt.

Als regionaal business center, is Nissan Gent gespecialiseerd in bedrijfswagens en fleetcontracten met een duidelijke focus op de totale TCO van uw wagenpark. Dit maakt hen de ideale partner voor wagenparkbeheerders die zuinige, kwalitatieve en betrouwbare auto’s voor hun bedrijf willen inschakelen.

 

Uitgebreide support en expertise

Nissan Gent kan bovendien rekenen op de support van Nissan Belux voor wie het als business center fungeert en de expertise van het Franse moederbedrijf Groupe Maurin. Met een dealernetwerk van maar liefst 120 vestigingen en 21 verschillende merken, heeft Maurin Belgium ruime ervaring in de sector. Dankzij meer dan 2.900 medewerkers en een jaarlijks volume van duizenden verkochte auto’s bieden zij een complete service aan. Dankzij deze samenwerking is Nissan Gent in staat om haar klanten een uitstekende dienst na verkoop te bieden en hen te voorzien van de nieuwste, vlot leverbare Nissan modellen inclusief de overname van uw bestaande wagenpark, zelfs in grote volumes.

 

Op zoek naar een betrouwbare en toekomstbestendige partner voor uw wagenpark?

Dan bent u bij Nissan Gent aan het juiste adres. De Nissan vloot biedt een uitgebreid gamma voertuigen, waaronder elektrische en hybride voertuigen zoals de Leaf, Ariya, Townstar, Juke… en lichte vrachtwagens tot 3,5 ton. Het is belangrijk is om uw bedrijfswagenpark up-to-date te houden en daarom bieden we ook financiële formules aan op maat van uw bedrijf. Bovendien zal Nissan tegen 2025 tien nieuwe elektrische modellen op de markt brengen, dus u kunt erop vertrouwen dat u uw vloot kan blijven vernieuwen en deze up-to-date blijft.

Contactpersonen

Contact

Steven De Clercq

Fleet Sales Advisor 0484 26 23 82 b2b@nissangent.be

Tom Schoolmeesters

Zaakvoerder 09 266 16 60 tom.schoolmeesters@gmsgroup.be
Contact

Olivier Imschoot

Sales Manager 0476 25 73 09 olivier.imschoot@gmsgroup.be

Locatie